Οι Γάλλοι αποφάσισαν να βραβεύσουν και τον Μητσοτάκη μαζί με τον Τσίπρα

Έκπληξη έχει προκαλέσει η απόφαση των Γάλλων να βραβεύσουν -εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα- και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η βράβευση του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη για αύριο στο Παρίσι, αλλά οι Γάλλοι αποφάσισαν να δώσουν βραβεία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η είδηση για την βράβευση του Κυριάκου Μητσοτάκη έσκασε σαν βόμβα στην Αθήνα, αφού η Νέα Δημοκρατία είχε ήδη εξαπολύσει επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα πως πάει και βραβεύεται στο Παρίσι, αντί να πάει στη Βουλή να αντιμετωπίσει τον τιτάνα της πολιτικής, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον γιλεκάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η απόφαση των Γάλλων να βραβεύσουν μαζί τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη χάλασε τη σούπα της ντεμέκ σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει σκοπό να συσπειρώσει αριστερά και δεξιά χάπατα, ώστε να νομίζουν πως τα δεξιά και τα αριστερά λαμόγια έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βραβευτεί στο Παρίσι με το βραβείο “Πολιτικού σθένους” και το βραβείο “Προσήλωσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες” -έχουν τρελό χιούμορ οι Γάλλοι και είναι τα απόλυτα τρολ-, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραλάβει το βραβείο “Πολιτικού που υπόσχεται επενδύσεις στη χώρα του αλλά η σύζυγός του έχει offshore” και το βραβείο “Πολιτικού που είναι κατά της οικογενειοκρατίας αλλά, αν είχε άλλο επίθετο, θα ήταν άστεγος”.

Οι Γάλλοι ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού το βραβείο θα του το παραδώσουν οι συμμαθητές του από τον παιδικό σταθμό του Παρισιού, όπου ήταν πολιτικός εξόριστος μέχρι τα έξι του χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Παρίσι, οι Γάλλοι αποφάσισαν να βραβεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί, ούτως ή άλλως, βραβεύουν κάθε πρωθυπουργό της Ελλάδας -για την δουλοπρέπειά του και τις συμφωνίες που κλείνει με γαλλικές εταιρείες- οπότε ας βραβεύσουν από τώρα και τον Μητσοτάκη, για να μην μπαίνουν ξανά στον κόπο σε κάνα δυο χρόνια.

Μητσοτάκης και Τσίπρας θα μείνουν παρέα στο σπίτι του Βολταίρου, που το είχε αγοράσει η γυναίκα του Μητσοτάκη, όταν ήταν σε διάσταση, γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη και μόνο ένας Βολταίρος θα μπορούσε να καλύψει το κενό ενός πνευματικού και γοητευτικού άνδρα, όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα πως ποτέ ο Βολταίρος δεν είπε ποτέ τη φράση “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες», και είναι λάθος να την αποδίδουμε σε αυτόν.

Ο Βολταίρος είπε μια άλλη φράση με την οποία συμφωνεί απόλυτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σκοπεύει να την πει στον Αλέξη Τσίπρα:

“Δεν διαφωνώ σε τίποτα με αυτά που λες και κάνεις, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά μου να τα κάνω εγώ και όχι εσύ, γιατί θέλω τη μάσα μόνο για μένα”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.