Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραιτήθηκε και προτείνει για διάδοχό του τον Άδωνι Γεωργιάδη

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και να δηλώσει πως ο ιδανικός πρόεδρος για την Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει κάτι προβλήματα με την Δικαιοσύνη.

Στην ανακοίνωση της παραίτησής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει τον Άδωνι Γεωργιάδη στις τσιρίδες και την υστερία.

“Εμένα με πειράζει που γελούν μαζί μου στη Βουλή και ρωτάω ‘γιατί γελάτε κύριοι;’, ενώ ο Άδωνις τους βλέπει να κλαίνε από τα γέλια με τις στριγγλιές του και όχι μόνο χαίρεται αλλά θέλει να τους κάνει να γελάσουν κι άλλο”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως από φιλελεύθερος έχει γίνει ακροδεξιός και πως, αν το συνεχίσει έτσι, μέχρι τις εκλογές θα βρεθεί δεξιά της Χρυσής Αυγής.

“Προσπάθησα να κάνω το λαϊκό παιδί παίζοντας μπάλα με άστεγους και διαβάζοντας τον κατάλογο με τα οπωροκηπευτικά από το βήμα της Βουλής, αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως γεννήθηκα πρίγκιπας και πως δεν μπορούν όλοι να γίνουν σαν εμένα, αφού η κοινωνική ισότητα είναι αντίθετη στους νόμους της φύσης και η κοινωνία είναι ζούγκλα, οπότε εγώ είμαι το παγώνι”, αναφέρει ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα κάνει ένα κόμμα Φιλελεύθερων για να διαχωρίσει την θέση του από την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία του Άδωνι, του Βορίδη και του Πλεύρη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως οι πραγματικοί φιλελεύθεροι στην Ελλάδα δεν γεμίζουν ούτε λεωφορείο και πως όλοι αυτοί οι βλαμμένοι που ουρλιάζουν στο Facebook -προσποιούμενοι τους φιλελεύθερους- έχουν στο νου τους μόνο τη μάσα και θα ψήφιζαν ακόμα και τον Μιχαλολιάκο, για να αρπάξουν πάλι την κουτάλα.

Με απόλυτη ειλκρίνεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί είναι ο καλύτερος εκφραστής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, ενώ, παράλληλα, έχει καταφέρει να κάνει τους ακροδεξιούς της Νέας Δημοκρατίας να τον θεωρούν κομμουνιστή.

“Δυστυχώς, ποτέ δεν θα καταφέρω να γίνω ο άνδρας που είναι η αδελφή μου” διαπιστώνει με πόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος της ανακοίνωσής του.

(Κυριάκο, θα μου λείψεις. Ψυχή βαθιά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.