Το ΚΚΕ συμμετέχει στην Black Friday με φοβερές προσφορές στα κουπόνια του κόμματος

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του ΚΚΕ να συμμετάσχει στην Black Friday, προσφέροντας σε φτηνότερες τιμές τα κουπόνια του κόμματος.

Είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ συμμετέχει στην Black Friday, αφού έχουν ωριμάσει πια οι συνθήκες για την επανάσταση.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε πως η Black Friday είναι μια απόλυτα εργατική γιορτή -αφού οι προλετάριοι μπορούν να αγοράσουν φτηνότερα κάποια προϊόντα που είναι μόνο για πλουτοκράτες- και κάλεσε τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του ΚΚΕ να αγοράσουν τα κουπόνια του κόμματος για να ενισχύσουν το ΚΚΕ, που είναι το κόμμα της εργατικής τάξης και αντιστέκεται.

Όπως είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, οι ουρές έξω από τα καταστήματα των καπιταλιστικών χωρών αποδεικνύουν πως ο σοσιαλισμός υπερίσχυσε, αφού οι ουρές έξω από τα καταστήματα ήταν μια κατάκτηση των χωρών του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Οι προσφορές στα κουπόνια του ΚΚΕ είναι συγκλονιστικές, αφού μπορείτε να αγοράσετε το κουπόνι των 10 ευρώ μόνο δυο ευρώ, και το κουπόνι των 5 ευρώ μόνο ένα ευρώ.

Για το κουπόνι των δυο ευρώ, υπάρχει η συγκλονιστική προσφορά των 10 λεπτών, ώστε να τιμηθούν -εκτός από την Black Friday- και τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Ήδη, έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές έξω από τα Public, όπου διατίθενται τα κουπόνια του ΚΚΕ, αφού οι άνθρωποι του μόχθου -αλλά και οι χίπστερ- ξέρουν πως, ενισχύοντας το ΚΚΕ, ενισχύουν και την δική τους πάλη, γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη διαφορετική φωνή με τις ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις, που υπερασπίζεται και προωθεί τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Τα κουπόνια του ΚΚΕ θα μπουν σε κλήρωση και ο πρώτος τυχερός αριθμός θα κερδίσει ένα iPhone X, ενώ ο δεύτερος θα κερδίσει μια γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα.

Οι επόμενοι οκτώ νικητές θα κερδίσουν από δυο κομμουνιστικά μαξιλάρια σαν αυτά που διαφήμιζε ο 902, πριν πέσει στα χέρια των αδίστακτων καπιταλιστών, οι οποίοι πλήρωσαν 3,7 εκατομμύρια ευρώ, για να συνεχίσει το ΚΚΕ να αγωνίζεται για την κατάργηση της ταξικής εκμετάλλευσης.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.