Ο Νίκος Κοτζιάς μπαίνει στο Survivor για να λύσει το Σκοπιανό

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η πρόταση του ΣΚΑΪ στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, να συμμετάσχει στο νέο Survivor που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Η πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν μια ιδέα της τελευταίας στιγμής, αφού η Ζωζώ Σαπουντζάκη ακύρωσε τη συμμετοχή της στο Survivor -λόγω της ξαφνικής εγκυμοσύνης της- και οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτηκαν να την αντικαταστήσουν με τον Νίκο Κοτζιά.

Μετά από πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Νίκος Κοτζιάς πείστηκε να αποδεχτεί την πρόταση του ΣΚΑΪ.

Μαζί με τον Νίκο Κοτζιά μπαίνει στο Survivor και ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ θα είναι μαζί στην ομάδα των Διασήμων και θα περνούν όλη τη μέρα μαζί κάτω από τα φοινικόδεντρα, οπότε θα έρθουν πιο κοντά και θα μπορέσουν να βρουν μια κοινά αποδεκτή ονομασία για τη χώρα που όλοι τη λένε Μακεδονία αλλά οι Έλληνες δεν θέλουν να την λένε Μακεδονία αλλά κάπως αλλιώς.

Καθώς το Survivor μεταδίδεται από την τηλεόραση, κανείς δεν θα μπορεί πια να κατηγορήσει τον Νίκο Κοτζιά για μυστική διπλωματία, αφού όλοι θα ακούμε τι θα συζητάει με τον Ντιμιτρόφ, όταν θα σπάνε τις καρύδες τους ανάμεσα στα σφιχτά τους μπούτια.

Με το πού έγινε γνωστό πως ο Νίκος Κοτζιάς θα συμμετάσχει στο Survivor, η Νέα Δημοκρατία ζητάει να συμμετάσχει στο Survivor ο Αντώνης Σαμαράς -ο οποίος είναι πολύ μακεδονομάχος-, ώστε να μην περάσει κάποιο όνομα που θα προσβάλει τη Siemens.

Και ο Πάνος Καμμένος θέλει να μπει στο Survivor, για να παρακολουθεί τις συζητήσεις από κοντά και να μην επιτρέψει να ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία”, “Άνω Μακεδονία” ή “Μακεδονία του Αγίου Δομίνικου”.

Η Εκκλησία της Ελλάδας ενημέρωσε τον ΣΚΑΪ πως θα στείλει στον Άγιο Δομίνικο τον μητροπολίτη Άνθιμο -ο οποίος είναι πολύ δυνατός στα παζλ και στο τρίψιμο του πιπεριού-, ενώ μπορεί να στείλει και την Παναγιά την Μακεδονοτσουτσουνοπνίχτρα.

Στο φετινό Survivor θα υπάρξουν και μονομαχίες ανάμεσα σε Έλληνες και Σκοπιανούς παίχτες, ώστε να σφυρηλατηθεί η φιλία ανάμεσα στους δυο λαούς αλλά και η γενικότερη λεβεντομαλακία που μαστίζει τα Βαλκάνια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.