Τα γιουσουφάκια των Σοβαροχρυσαυγούληδων

Γεια σου ξανά, φίλε μου Πιτσιρίκο. Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης που θύμιζε το 1992 -αλλά ως καρικατούρα και ως φάρσα-, έχω σιχαθεί να βλέπω τα «αφιερώματα» των κάθε λογής Χατζηπαπάρηδων δημοσιοκάφρων στο μεγαλείο της συγκέντρωσης και στην διατρανωμένη θέληση του ελληνικού λαού να μην αποδεχθεί κανένα όνομα του γειτονικού κράτους που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».

Τα σοβαρά, σχετικά με το ζήτημα, τα έγραψα στο προηγούμενο κείμενό μου.

Τώρα θα ασχοληθώ λιγάκι με τα ευτράπελα, δηλαδή με το συλλαλητήριο που άνοιξε το τριώδιο την Κυριακή που μας πέρασε.

Μαζεύτηκαν λοιπόν 100.000 με 400.000 νοματαίοι, ο αριθμός τους πραγματικά δεν έχει καμία απολύτως σημασία, μπροστά από μια εξέδρα γεμάτη από τραγόπαπες –με τον αρχιτράγο που έφερε και τον θρόνο του μαζί, μπροστάρη– και σοβαρούς κουστουμαρισμένους φασίστες.

Από κάτω, κι ανάμεσα στο πλήθος, μέρος κι αυτός της μεγαλειώδους συγκέντρωσης, ο Κασιδιάρης με τα μαυροφορεμένα τάγματα των νεοναζήδων που βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο κτήριο της κατάληψης και να το κάψουν και να μαγαρίσουν με τα βρωμόχερά τους το μνημείο των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Βγαίνουν μετά και οι δημοσιοκάφροι και αναλύουν την ομιλία του στρατηγού Φράγκου Σοβαροχρυσαυγούλη και μας πρήζουν το κατώτερο στεατοπυγικό μας σύστημα, όπως θα έλεγε κι ο πανεπιστημιακός χριστιανοφασίστας –μέτοχος κι αυτός της μεγαλειώδους συγκέντρωσης– Ζουράρις.

Από κοντά και κάτω από την εξέδρα, μαζί με τους φασίστες, οι βουλευτές της ΝΔούλας που είναι πολύ πατριώτες, οι Καϊλήδες και οι Βούλες ολυμπιονικούδες, ως εκπρόσωποι της κεντροαριστεράς, και φυσικά οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι κάτω από το άλογο, όχι του Μεγαλέξανδρου αλλά από εκείνο της ΧΑ να του γαργαλάνε με την γλώσσα τα παπάρια επειδή είναι λέει … πολύ πατριώτες και αγαπούν βαθιά την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Εκείνοι που δεν αγαπούν ούτε την μάνα που τους γέννησε, εκείνοι που ξεπουλήσαν την Κύπρο στον Αττίλα και ολόκληρη την χώρα στην συμμορία της Μέρκελ. Βρε, δεν μου γαμιαμαμ λέω εγώ.

Αει σιχτίρ βρωμοαπατεώνες!

Και βέβαια, οι ξεφτιλισμένοι του ΣΥΡΙΖΑ τρομάξανε λέει από την … λαοθάλασσα!

Και σκέφτονται να κάνουν πίσω!

Πίσω από τι άραγε;

Από την συγκυβέρνηση με τον ακροδεξιό Καμμένο; Από τι; Αν ο Τσίπρας ήταν όχι αριστερός, που δεν ήταν ποτέ άλλωστε, αλλά, αν ήταν έστω λίγο δημοκράτης και είχε ίχνος αξιοπρέπειας πάνω του –που δεν έχει–, θα προχωρούσε τις διαπραγματεύσεις με τους Σκοπιανούς, επιδιώκοντας να βρει μια δίκαιη κι αποδεκτή από όλους λύση στο ζήτημα.

Συνθήκη για επαναβεβαίωση των υπαρχόντων συνόρων με συνεγγυητή την ΕΕ και το ΝΑΤΟ που τόσο πολύ εκτιμούν κι οι δύο πλευρές, απαλοιφή των αλυτρωτικών διεκδικήσεων -αν υπάρχουν ακόμα τέτοιες- από το Σύνταγμα των Σκοπίων και αναγνώριση του κρατιδίου με το όνομα Άνω ή Βόρεια ή φέξε μου και γλίστρησα Μακεδονία.

Μετά θα έπρεπε να φέρει ο Τσίπρας την συμφωνία σε δημοψήφισμα.

Και τότε θα βλέπαμε το ποσοστό που θα έπαιρναν οι Ανθιμοκασιδιαροφραγκούληδες.

Αρκετά πια με την αυτογελοιοποίηση αυτού του λαού.

Υπάρχουν όρια για όλους, ακόμα και για τον μεγαλύτερο μ@λάκα.

Η Ελλάδα έχει καταστραφεί και έχει χάσει ήδη το 7% του πληθυσμού της και το παπαδαριό με το φασισταριό κάνουν πάρτι και οι υπόλοιποι χορεύουν στον ρυθμό τους;

Φέρτε μια λύση απλή και ξεκάθαρη, ρε ξεφτιλισμένοι, και βάλτε την σε δημοψήφισμα.

Και τηρήστε το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό.

Γιουσουφάκια των ναζήδων έχετε καταντήσει, των σοβαρών και των ασόβαρων.

Σιχάματα της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.

Κάντε επιτέλους κάτι που να αξίζει να σας θυμούνται μετά από χρόνια.

Φιλιά από την –περίεργο που κατοικείται από ανθρώπους– Εσπερία

Ηλίας

(Φίλε Ηλία, μόνο τα ονόματα έχουν μείνει στην Ελλάδα. Και ποιοι θα “υπερασπιστούν” τα ονόματα; Μα οι φασίστες, οι λάτρεις του Χίτλερ και των Ναζί που σκότωναν τους Έλληνες και ξέσκισαν την Ελλάδα, και την Μακεδονία. Πολύ λογικό. Ηλία, κάτσε και ηρέμησε. Η Ελλάδα είναι ένα ανέκδοτο πια. Φασίστες, παπάδες, εικόνες, Παναγιές, βλαμμένοι, καθυστερημένοι, γκάου και λούμπεν. Ο εθνικός κορμός. Οι απόγονοι του Αριστοτέλη και του Σωκράτη. Τα ιερά. Ηλία, τα δημοψηφίσματα κάηκαν για πάντα το καλοκαίρι του 2015. Όποιος φέρει τώρα δημοψήφισμα, θα θεωρείται ο πιο γελοίος από όλους. Λογικό, όταν κάνεις δημοψήφισμα 41 χρόνια μετά το προηγούμενο δημοψήφισμα και ανατρέπεται το αποτέλεσμα, χωρίς να αντιδράσει κανείς. Το καλοκαίρι του 2015 αποδεχτήκαμε πως η χώρα μας είναι -και θα είναι- προτεκτοράτο. Και επίσημα. Βάλαμε και την υπογραφή μας. Ηλία, το σημείο-κλειδί ήταν η χρεοκοπία της χώρας το 2010 και το ότι δεν οδηγήθηκε κανείς στην Δικαιοσύνη. Εκεί τελείωσαν όλα. Εγώ το έχω πάρει απόφαση. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.