Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στους πολιτικούς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η απόφαση της Εισαγγελίας Διαφθοράς να απαγορεύσει την έξοδο από την χώρα στα πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis.

Παράλληλα, οι πολιτικοί πρέπει να εμφανίζονται δυο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Στους πολιτικούς θα τοποθετηθούν και ηλεκτρονικά βραχιόλια -στο δεξί τους πόδι-, ώστε να μην μπορούν να διαφύγουν.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος -που βρίσκεται στις Βρυξέλλες ως επίτροπος- τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ θα είναι υπό διαρκή παρακολούθηση από άνδρες της Interpol και του FBI.

Από την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα -και τα άλλα περιοριστικά μέτρα- εξαιρείται ο Μάριος Σαλμάς, ο οποίος φαίνεται τίμιος άνθρωπος και έχει προσφερθεί να βοηθήσει στην έρευνα, ώστε να ξεβρομίσει η χώρα αλλά και η Νέα Δημοκρατία.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως θα ταξιδέψει στο εξωτερικό όποτε γουστάρει και, αν κάποιος είναι άντρας, ας προσπαθήσει να τον σταματήσει και αυτός θα του γ@μήσει την Παvαγία, γιατί αυτός είναι της αντρικής σχολής και, όταν περπατάει, πατάει τ’ αρxίδια του.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως η χώρα του ανήκει και δεν επιτρέπει σε κανέναν να του κόβει τον δρόμο, ενώ παραπονέθηκε πως το βραχιολάκι δεν του μπαίνει ούτε στο πόδι ούτε στο χέρι, οπότε θα το φοράει στο αυτί σαν σκουλαρίκι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε τις τσιρίδες και κανείς δεν καταλάβαινε τι έλεγε αλλά είχε μεγάλη πλάκα, όπως πάντα.

Η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στους πολιτικούς που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis έχει προκαλέσει την αντίδραση των πολιτών, αφού πολλοί πιστεύουν πως αυτοί οι πολιτικοί θα πρέπει να απελαθούν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.