Η Unesco ψάχνει σύνθετη ονομασία για τον μαλακομπατριώτη!

Καλέ μου άνθρωπε, πιτσιρίκο, γεια σου!
O Mίκης με τον ανεπανάληπτο μπατριωτικό ακτιβισμό του, κατάφερε να ενώσει τα χρυσαφενομπουρδοκοραλί «φιδάκια» των πέντε οπλαρχηγών στο συλλαλητήριο την Κυριακή.

Όμως ο Μέγας Μίκης ως άριστος μαέστρος μπατριωτισμού, τα πήρε στην κράνα!

Διότι οι κομμουνιστές δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις του, όταν βροντοφώναζε ως αρχιπαλλήκαρο, ότι μόνον αυτός και κανείς άλλος, δεν γνωρίζει πώς θα πάμε από το Α στο Ω της επανάστα!

Αυτός και ο Ζουράρις που τους έγραφαν όλους στα μέζεά τους όσο ΔΙΟΡΙΖΑΝ εξίσου μπατριωτικά και «αμεσοδημοκρατικά» τους νέους οργανωτές της επανάστα στην Σπίθα, βουτώντας το χέρι τους στην παλιά καλή κομματική σχολή του Μητσοτακέικου και στο παλιό ορθόδοξο Πασόκ.

Το έγραψε και στο σχετικό του βιβλίο ο «μαέστρος» της πολιτικής, για να μην τον παρεξηγήσει η ιστορία ΤΟΥ.

Τώρα απλώς πρόσθεσε και λίγους χρυσαυγένιους «εριστικούς» για να τους κάνει να σκάσουν από το κακό τους οι αριστεροί.

Σου λέει, δοξασμένος είμαι από όλους, ό,τι και να μου σούρουν, χέστηκα!

Μόλις όμως άκουσε για το τεράστιο σκάνδαλο των ημερών μας, αποφάσισε να μας μαζέψει όλους ξανά για να μας αποκαλύψει την μεγάλη αλήθεια!

Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά,
μας άρπαξε η Novartis την Ελλάς!

Αμέσως έδωσε εντολές στους πιστούς συντρόφους του να οργανώσουν συλλαλητήριο με μουσική υπόκρουση δικιά του, και να μας ενώσει «αμεσοδημοκρατικά» όλους τους πατριώτες, κομμουνιστές και καπιταλιστές, ώστε να πολεμήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ τους ξένους ιμπεριαλιστές!

Τι γελάτε βρε εθνομηδενιστές;

Δεν είναι μπατριώτες οι καπιταλιστές Έλληνες και πολιτικοί μαφιόζοι επειδή χώσανε την χερούκλα τους στο βάζο με το μέλι της Novartis;

Αμάν πιά! Μην δείτε άνθρωπο να προκόβει παλιοκομμούνια!

Απλά, ο Μίκης ξέρει, ότι για να πετύχει η επανάστα, πρέπει να έχουμε την ονομασία Μακεδονία αποκλειστικά δικιά μας, μέχρι να συμφωνήσουμε στις επόμενες εκλογές ποιοι πολιτικοί και μαφιόζοι θα μας πηδάνε χωρίς να μας ενοχλούν οι ξένοι ιμπεριαλιστές.

Οφείλουμε επομένως να είμαστε μπατριωτικά ενωμένα μπουρδοκοραλοχρυσαυγένια κορόιδα!

Την Ελλάδαν θέλωμεν, κι ας τρώγωμεν και πέτρες!

Οι ξένοι ιμπεριαλιστές δεν μπορούν να κλέβουν την μπουκιά από το στόμα των δικών μας μπατριωτών πολιτικών μαφιόζων!

Αλλιώς είναι να σε πηδάει απευθείας ο Ισραηλινός ιμπεριαλιστής μέτοχος και ιδιοκτήτης της φαρμακευτικής ROCHE και αλλιώς είναι να σε πηδάει ο μπατριώτης Έλληνας καπιταλιστής διευθυντής της εγχώριας NOVARTIS με την βοήθεια μερικών πρωθυπουργών και υπουργών.

Έχει άλλη χάρη, όμως, το ξενοπήδημα θα μου πείτε.

Ανεβαίνεις στο παγκόσμιο πρεστίζ, όταν μερικές μέρες μετά την έμπρακτη κυβερνητική πρόθεση σύγκλισης στο θέμα της σύνθετης ονομασίας προς χάριν του θείου Σαμ, σου δίνει ξαφνικά το FBI καταθέσεις μαρτύρων και βίντεο της υπόθεσης Novartis για να σε κάνει πρώτο μάγκα στην χώρα σου.

Συμπτώσεις, βρε κουτά!

Απλά, μερικοί το ονομάζουν διαρκής κρατική κατασκοπεία του θείου Σαμ, για το καλό μας, δηλαδή όλων των κορόιδων που πιστεύουμε ότι ελέγχουμε την πολιτική της πατρίδας μας εντός και εκτός, όσο εκλέγαμε μαριονέτες τύπου «τα φάγαΝΕ μαζί.

Μας έχει δώσει τόσες καραμελίτσες και καθρεφτάκια ο θείος Σαμ, που τύφλα να ΄χουν οι ιθαγενείς που τα έπαιρναν με τα τσουβάλια από τους πρώτους αποικιοκράτες της Αμερικής.

Κοντεύουμε να στραβωθούμε από τόσα ξεβρακώματα πολιτικών και καπιταλιστικών σκανδάλων εισαγόμενων και εγχώριων, και να πνιγούμε στο ίδιο μας το σάλιο από τόσες χρυσωμένες ΝΑΤΟικές καραμελίτσες που γλύψαμε.

Και σιγά τα ντοκουμέντα με τα πολιτικά ονόματα που μας δώσανε οι Αμερικανοί.

Έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπεί κανείς τους φυλακή.

Να μας έδιναν έναν μακεδονικό πάπυρο που να λέει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν απόγονος Ελλήνων, να το τρίψουμε στην μούρη των κακών γειτόνων μας, να πούμε μάλιστα!

Αυτό και μόνον θ’ αρκούσε, για να μας κάνει να νιώσουμε αληθινοί Έλληνες επαναστάτες!

Είμαστε, όμως, κι εμείς ένας λαός της αμφιβολίας, βρε παιδί μου.

Αν δεν κάνουμε μερικές δεκάδες φορές το ίδιο λάθος πολιτικά, δεν σταματάμε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι το σκατό που μας σκέπασε, είναι Ελληνικό.

Χαιρετισμούς!

Α.

Υ.Γ. Φαντάζομαι αν ζούσε ο Τζιμάκος, θα έγραφε κάτι στο στυλ «γ@μάτε μόνον ξένους ιμπεριαλιστές, γιατί οι δικοί μας μαφιόζοι είναι μπατριώτες».

(Αγαπητέ φίλε, δεν μου φαίνεστε αρκετά μπατριώτης. Πολύ εθνομηδενιστικά μας τα λέτε. Οι Έλληνες δεν είναι προδότες, οι Έλληνες είναι πάντα ήρωες και μπατριώτες, όπως μας είχε διαβεβαιώσει και ο Μίκης, όταν βγήκε με τις πιτζάμες στο Mega, για να σώσει την κυβέρνηση Σημίτη τη μέρα που η πάντα ηρωική Ελλάδα παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Να είστε καλά.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.