Μετά τον Σαμαρά, μηνύσεις καταθέτουν Καραμανλής, Παπανδρέου και Σημίτης

Μετά τη μήνυση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, δυο εισαγγελέων, ενός αντεισαγγελέα, δυο προστατευόμενων μαρτύρων και άλλων συνεργών για την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis -ενώ επιφυλάσσεται να κάνει μήνυση και στο FBI-, μήνυση ετοιμάζεται να καταθέσει και ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής θα καταθέσει μήνυση κατά όλων αυτών που υποστηρίζουν πως έχει ευθύνες για την εκτίναξη του δημοσίου χρέους και την χρεοκοπία της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση ετοιμάζεται να καταθέσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά αυτών που τον κατηγορούν πως έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια.

Αλλά και ο Κώστας Σημίτης θα καταθέσει μήνυση κατά αυτών που υποστηρίζουν πως έδωσε εντολή στην Goldman Sachs να μαγειρέψει τα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας, ώστε να μπει η Ελλάδα με ψεύτικα στοιχεία στην Ευρωζώνη.

Παράλληλα, αναμένεται βροχή μηνύσεων από υπουργούς των κυβερνήσεων Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου και Σαμαρά, κατά όλων αυτών των κακοπροαίρετων ανθρώπων, που τους θεωρούν συνυπεύθυνους στο έγκλημα της χρεοκοπίας της χώρας.

Η Δικαιοσύνη θα νικήσει!

Για μια ακόμα φορά.

(Για όποιον δεν έχει καταλάβει ακόμα πως ζούμε στη χώρα της Μαφίας -μια χώρα που έχει ιδιοκτήτες που τους ανήκουν τα πάντα στη χώρα-, ας το καταλάβει τουλάχιστον τώρα. Από τη στιγμή που δεν αποδόθηκε Δικαιοσύνη για το έγκλημα της χρεοκοπίας της χώρας, ετοιμαστείτε τώρα να παρακολουθήσετε το ξέπλυμα των υπευθύνων, ώστε να συνεχίσουν να ξεσκίζουν τη χώρα και να την στείλουν εντελώς στον διάολο, ενώ αυτοί θα περνούν υπέροχα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.