Μετά το σκάνδαλο με τα φάρμακα, νέο σκάνδαλο με τα κωλόxαρτα

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει το σκάνδαλο της Softex, μετά τις αποκαλύψεις προστατευόμενων μαρτύρων πως υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά δωροδοκούνταν από τη γνωστή χαρτοβιομηχανία.

Το σκάνδαλο της Softex έρχεται αμέσως μετά το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο, αφού πολλά φάρμακα σε στέλνουν στην τουαλέτα και χρειάζεται πολύ χαρτί υγείας, αν σε πιάσει γλεντοκώλα.

Σύμφωνα με τρεις μάρτυρες που εξετάστηκαν από το FBI, οι υπουργοί και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δωροδοκούνταν από τη Softex, για να σπείρουν στους Έλληνες τον πανικό ότι θα ξεμείνουν από κωλόxαρτα.

Τα δυο πρώτα ονόματα που ήρθαν στην δημοσιότητα από την δικογραφία ήταν αυτά του Άδωνι Γεωργιάδη και της Σοφίας Βούλτεψη.

Όλοι θυμούνται την εμμονή της Σοφίας Βούλτεψη με τη Βενεζουέλα και την πιθανότητα να ξεμείνει η χώρα από χαρτί υγείας -αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-, ενώ πάταγο είχε κάνει η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη πως “χάρη στον Αντώνη Σαμαρά, έχουμε σήμερα κωλόχαρτο στα σπίτια μας”.

Αυτές οι δηλώσεις έκαναν τους Έλληνες να μπουκάρουν στα σούπερ μάρκετ και να στοκάρουν κωλόxαρτα για τριάντα χρόνια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σε πολλά ελληνικά νοικοκυριά να μην υπάρχει φαγητό αλλά να υπάρχουν κωλόxαρτα, για να σκουπιστούν όλοι οι κώλoι του πλανήτη.

Μετά τις καταγγελίες των προστατευόμενων μαρτύρων, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε στο συνεργείο του Star στο σπίτι του, για να τους αποδείξει πως όχι μόνο δεν έχει κωλόxαρτο αλλά δεν έχει καν τουαλέτα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως xέζει στα κανάλια που είναι όλη μέρα, ενώ ανακοίνωσε πως θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει την κυβέρνηση πως το σκάνδαλο της Softex είναι μια ακόμα σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ -για να τραβήξει τα φώτα από το Μακεδονικό-, ενώ η κυβέρνηση υποστηρίζει πως τόσο το σκάνδαλο της Softex όσο και το σκάνδαλο της Novartis είναι μέρος του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για να τραβήξει την προσοχή των πολιτών από την επιτυχία της κυβέρνησης να καταφέρει την καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια και την εκτίναξη του ελατηρίου της οικονομίας.

(Για όποιον δεν κατάλαβε, προσπαθώ να πω με τρόπο πως μας έχουν πνίξει τα σκατά. Καλή όρεξη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.