Όταν τα σκάνδαλα συνεργάζονται

Καλησπέρα πιτσιρίκο
Παρακολουθώ βαριεστημένα, πίνοντας το συνηθισμένο μου τσαγάκι, τα τεκταινόμενα με τη Novartis. Όπως έχεις πολύ σωστά γράψει, το πιο πιθανό είναι πως το θέμα θα περάσει κάτω απο το χαλάκι και όλος ο ντόρος γίνεται για να πέσει λάσπη ενόψει προεκλογικής περιόδου.

Ωστόσο, σήμερα, ένα καμπανάκι χτύπησε στο κεφάλι μου. Όλοι ξαφνικά “θυμήθηκαν” τους φουσκωμένους προυπολογισμούς δαπάνης της υγείας το 2009.

2009, 2009 τι μου θυμίζει;

Ααααα βέβαια! Τότε δεν ήταν που ο αξιαγάπητος κύριος Γεωργίου “αυθόρμητα” επέλεξε να φουσκώσει τον προυπολογισμό του κράτους, χρησιμοποιώντας τους αυξημένους προϋπολογισμούς των δομών υγείας και να παρουσιάσει φουσκωμένο έλλειμμα ώστε να προσφύγουμε στα στοργικά χέρια του ΔΝΤ;

Τελικά, είμαστε απίστευτοι σε αυτοί τη χώρα.

Οι περισσότεροι καταφέρνουν ένα σκάνδαλο τη φορά. Εμείς καταφέρνουμε και κάνουμε σκάνδαλα που το ένα υποβοηθάει το άλλο.

Φυσικά, ο κύριος Γεωργίου είναι αθώος.

Εξάλλου μας έχουν διαβεβαιώσει και οι “εταίροι” μας για αυτό, και έχουν γραφτεί και κείμενα σε αυτό το blog, όπως το εξαιρετικό κείμενο του Ηλία, που είχε γράψει τότε πως η συγκάλυψη του Γεωργίου απο τους εταίρους είχε να κάνει με την απόκρυψη του γεγονότος ότι χώρες μπαίνουν υπό καθεστώς ομηρίας στους μηχανισμούς “στήριξης” χωρίς να χρειάζεται.

Όχι πως τα γράφω όλα αυτά ελπίζοντας να παρέμβει ο εισαγγελέας.

Είδαμε την κατάληξη που είχαν όλα αυτά τα σκάνδαλα.

Εξάλλου, ποιός νοιάζεται για τα γραικά κορόιδα του νότου; Και τώρα σας χαιρετώ και επιστρέφω στο τσαγάκι μου γιατί θα κρυώσει.

Α.

(Αγαπητέ φίλε, η Ιστορία της Ελλάδας είναι μια διαρκής προδοσία. Από πολιτικούς αλλά και από πολίτες. Και συνεχίζεται. Με τους προδότες να βαφτίζονται ήρωες και να γνωρίζουν και την αποθέωση. Να είστε καλά.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.