Δεν οπλοφορούσε ο Ιβάν Σαββίδης αλλά το ολόγραμμά του

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση της εισόδου με όπλο στον αγωνιστικό χώρο του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, δίνει η αποκάλυψη πως δεν μπήκε ο ίδιος στο γήπεδο αλλά το ολόγραμμά του.

Σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα “Αθήνα γαμημέvη, ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει”, ο Ιβάν Σαββίδης δεν βρισκόταν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα αλλά στην ντάτσα του, στο Βλαδιβοστόκ.

Ο κ. Σαββίδης βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στη Ρωσία -είχε συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην Θεσσαλονίκη, ώστε να έχει πάντα ζεστό νερό στα αποδυτήρια της Τούμπας- αλλά δεν ήθελε να λείπει από την κερκίδα, γιατί ήθελε να είναι κοντά στους παίκτες και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας με την ΑΕΚ.

Οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη χρησιμοποίησαν την σύγχρονη τεχνική της ολογραφίας, ώστε το ολόγραμμά του να βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας.

Την τεχνική της ολογραφίας χρησιμοποίησε και ο Ζαν Λικ Μελανσόν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές στην Γαλλία, ώστε να μπορεί -με το ολόγραμμά του- να κάνει ταυτόχρονα προεκλογικές ομιλίες σε πολλές πόλεις.

Δηλαδή, αυτός που είδαν οι τηλεθεατές να εισβάλει με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας δεν ήταν ο Ιβάν Σαββίδης αλλά το τρισδιάστατο είδωλό του.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν οπλοφορούσε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας αλλά στο σπίτι του στο Βλαδιβοστόκ.

Και βέβαια, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει στον Ιβάν Σαββίδη να οπλοφορεί στο σαλόνι του σπιτιού του.

Η συνωμοσία του κράτους των Αθηνών σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ καταρρέει, μετά την αποκάλυψη πως στην Τούμπα δεν οπλοφορούσε ο Ιβάν Σαββίδης αλλά το ολόγραμμά του.

Οι Αθηνέζοι κατάφεραν επί δεκαετίες να πλήξουν την Θεσσαλονίκη αναγκάζοντας τους Θεσσαλονικείς να ψηφίζουν μαζικά Παπαγεωργόπουλους, Ψωμιάδηδες -και άλλα λαμόγια- αλλά δεν θα καταφέρουν να σπιλώσουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον ιστορικό ΠΑΟΚ.

Τώρα που οι χαμουτζήδες έμαθαν για την τεχνική της ολογραφίας από την πάντα πρωτοπόρα Θεσσαλονίκη θα μιμηθούν την τρομερή ιδέα του Ιβάν Σαββίδη να είναι στο γήπεδο το ολόγραμμά του.

Βέβαια, το ολόγραμμα του Μαρινάκη θα κοστίσει κάτι παραπάνω στους Ολυμπιακούς γιατί ο πρόεδρός τους είναι μπουχέσας αλλά στους Παναθηναϊκούς θα έρθει κάπως πιο φτηνά το ολόγραμμα, γιατί ο Αλαφούζος είναι νάνος.

Βάλτε φωτιά, κάψτε καλά, Ομόνοια και Πειραιά, το Σύνταγμα και τη Βουλή, τη μπασταρδούπολη αυτή, και της μαμάς σας το μουvί.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.