Η κυβέρνηση προκήρυξε δημοψήφισμα για Grexit στο ποδόσφαιρο

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να προκηρύξει δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει να γίνει Grexit του ποδοσφαίρου, ώστε να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός.

Το δημοψήφισμα θα γίνει ανήμερα την 25η Μαρτίου, ώστε να τιμηθούν και οι αγωνιστές του ’21 που επαναστάτησαν επειδή οι Τούρκοι έπαιρναν τα πρωταθλήματα με στημένους διαιτητές.

Οι μενουμευρώπηδες θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ οι υπέρμαχοι του Grexit στο ποδόσφαιρο θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως οι υπέρμαχοι του Grexit είναι περισσότεροι, αφού είναι πολλοί οι Έλληνες που πιστεύουν πως μας τα έχουν κάνει μπαλόνια οι μαφιόζοι πρόεδροι των ομάδων και οι στρατοί από καθυστερημένους οπαδούς που διαθέτουν.

Οι υπέρμαχοι του Grexit υποστηρίζουν πως δεν θα φανεί και πολύ η αποχώρηση των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού, ούτως ή άλλως, αποκλείονται νωρίς και είναι σαν να μη συμμετέχουν.

Επίσης, οι θιασώτες του Grexit λένε πως οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι και πολύ ελληνικές, αφού δεν έχουν Έλληνες παίκτες.

Τι ζημιά να πάθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν αποκλειστούν ομάδες που έχουν 11 ξένους παίκτες στην εντεκάδα;

Αντιθέτως, θα απομακρυνθούν όλοι αυτοί οι ξένοι παίκτες της πλάκας που περισσεύουν από τα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έρχονται στην Ελλάδα, οπότε θα δοθεί η ευκαιρία στα γνήσια Ελληνόπουλα να φορέσουν τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και να αποκτήσουν εμπειρίες αλλά και περισσότερες γκόμενες.

Παράλληλα, θα γλιτώσουμε και την ξεφτίλα να τρώνε οι ομάδες μας τίποτα πεντάρες από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, αφού δεν θα παίζουν πια μαζί τους.

Οι υπέρμαχοι της παραμονής της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υποστηρίζουν πως η Ευρώπη είναι η πατρίδα μας και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε μπάλα με τους Ευρωπαίους, μέχρι να μάθουμε.

Παράλληλα με το δημοψήφισμα για το Grexit, οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν και για το αν θέλουν ο Ιβάν Σαββίδης να γίνει ιδιοκτήτης της Θεσσαλονίκης -όπως ο Μαρινάκης έγινε ιδιοκτήτης του Πειραιά-, ενώ θα μπορούν να επιλέξουν και τον μαφιόζο-ολιγάρχη που θέλουν να είναι ιδιοκτήτης της Αθήνας, ώστε να μην είναι ορφανή η πρωτεύουσαν και μας την πάρουν τίποτα ξένοι.

Η Ευρώπη περιμένει με κομμένη την ανάσα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Grexit, αφού οι ελληνικές ομάδες έχουν πολλούς Ευρωπαίους οπαδούς, που περιμένουν με αγωνία κάθε Κυριακή να δουν τα στιγμιότυπα από τους αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.