Η Τουρκία σκοπεύει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταλαμβάνοντας την Ελλάδα

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η Τουρκία σκοπεύει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ελλάδας.

Στη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία στη Βάρνα, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πως, αν οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν κάνουν την Τουρκία μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Τουρκία θα καταλάβει την Ελλάδα, ώστε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αν η Τουρκία καταλάβει την Ελλάδα, θα γίνει κι αυτή μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα χρηιμοποιεί το ευρώ.

Χωρίς διαπραγματεύσεις και χωρίς χάσιμο χρόνου.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε στον Ερντογάν πως δεν μπορεί η Τουρκία να καταλάβει τώρα την Ελλάδα, αφενός γιατί η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο της Γερμανίας, και αφετέρου επειδή οι Έλληνες έχουν να πληρώνουν χρέη για τα επόμενα 150 χρόνια, αλλά ο Ερντογάν ήταν ανένδοτος.

Ο Ερντογάν είπε πως αυτά δεν τον ενδιαφέρουν και να μην του σπάνε και τα νεύρα, γιατί θα αμολήσει τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη και θα την κάνει Σαουδική Αραβία.

Το σχέδιο της Τουρκίας είναι να καταλάβει την Ελλάδα και να πηγαίνει ο Ερντογάν στις συνόδους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να εκπροσωπεί την Ελλάδα που θα έχει καταληφθεί από την Τουρκία.

Ο Ερντογάν θα επικαλεστεί το προηγούμενο της Ανατολικής Γερμανίας -που την έβαλε η Γερμανία με το ζόρι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανένα-, και θα πει πως και οι Έλληνες είναι Τούρκοι και επιτέλους Τουρκία και Ελλάδα ενώθηκαν ξανά.

Ο μόνος τρόπος να αποφύγει η Ελλάδα να καταληφθεί από τους Τούρκους είναι να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί η Ευρώπη είναι η πατρίδα μας.

Δεν θα βγούμε εμείς από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή οι Τούρκοι θα καταλάβουν την Ελλάδα.

Θα κάτσουμε εμείς ήσυχα, και θα περιμένουμε να βαρεθούν οι Τούρκοι και να φύγουν.

Ούτε, όμως, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορεί να πετάξει την Τουρκία έξω από την Ευρωπαίκή Ένωση, γιατί μαζί με τους Τούρκους θα πετάξουν και τους Έλληνες.

Πάντως, θα είναι καλό να καταλάβει η Τουρκία την Ελλάδα, γιατί ο Ερντογάν θα μειώσει τους φόρους και θα σταματήσει τους πλειστηριασμούς, ενώ μπορεί να καθαρίσει και τα Εξάρχεια.

Χώρια που θα αφεθούν αμέσως ελεύθεροι και οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί -γιατί δεν θα υπάρχει πια ελληνικός στρατός-, ενώ θα καταργηθεί και η θητεία.

Επίσης, με τους Τούρκους πάλι στην Ελλάδα, θα έχουμε και μια δικαιολογία να γιορτάζουμε όλα αυτά τα βλακώδη έθιμα που ξεκίνησαν μέσα στην Τουρκοκρατία και οι Έλληνες τα συνεχίζουν χωρίς λόγο και αιτία.

Βέβαια, ο Ερντογάν μπορεί να βάλει καμιά απαγόρευση στο Twitter και να μην μπορούν να γράφουν όλοι αυτοί οι βλαμμένοι.

Γενικά, η κατάσταση είναι και πολύ μπερδεμένη και πολύ επικίνδυνη.

Γι’ αυτό εγώ θα πάω για μπάνια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.