Πλησιάζει η 25η Μαρτίου τους

“Δεν είναι πλάσματα του θεού, φτύστε τους” είχε δηλώσει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για τους ομοφυλόφιλους. Ο ίδιος τύπος που είχε πει πως προτιμά να τον λένε φασίστα παρά να ανήκει στους συμμορίτες πατριδο-αγνωστικιστές, που έχει εκφράσει επανειλημμένες φορές την συμπάθεια του για την Χρυσή Αυγή και είχε ευχηθεί πέρσι το βράδυ της Ανάστασης στον τότε υπουργό παιδείας Φίλη να πάθει καρκίνο.

Χθες δικάστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσαν εκπρόσωποι της LGBT κοινότητας με την κατηγορία της υποκίνησης μίσους βάση του αντιρατσιστικού νόμου.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του μέσα στο δικαστήριο δήλωσε πως «Το φτύστε τους είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο και μπορούσα από το νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε».

Αθωώθηκε!!! Αυτή είναι η δικαιοσύνη τους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, μια ομάδα βουλευτών έκανε εξέδρα υπέρ του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη, μιλώντας για τις «αδικίες» που έχει υποστεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης από το αθηναϊκό ποδοσφαιρικό κατεστημένο.

Αυτή είναι η ποιότητα και ο πλουραλισμός της δημοκρατίας τους.

Όλες τις προηγούμενες μέρες, οι δημοσιογράφοι της χώρας αναφέρονται στις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν που αμφισβητεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκπροσωπώντας τάχα μου το έθνος ολόκληρο, επιχείρησε πολλές φορές να τονίσει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και να διατρανώσει την θέληση του λαού μας να υπερασπιστεί με το αίμα του τα ιερά και τα όσια της φυλής.

Στόχος είναι να σε προετοιμάσουν, προκειμένου να πολεμήσεις για την δική τους πατρίδα, εκείνη που οι ίδιοι ξεπουλάνε με την οκά και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό στις εμποροπανηγύρεις της Ευρώπης.

Αυτή είναι η πατρίδα τους κι αυτός είναι ο πατριωτισμός τους.

Σε μια βδομάδα ετοιμάσου να πάρεις από το χέρι το παιδάκι σου και να κατέβεις στο Σύνταγμα με το πλαστικό σημαιάκι στο χέρι, για να γιορτάσεις ξανά την 25η Μαρτίου τους.

Ελάχιστες μέρες αργότερα θα έχεις ξανά την ευκαιρία να γιορτάσεις με ευλάβεια και το Πάσχα τους.

Τυχερούλη! Εγώ θα μείνω πάλι μακριά από την χώρα τους.

Φιλιά από την Εσπερία

Ηλίας

(Φίλε Ηλία, είναι υπέροχο ότι ο Αμβρόσιος κάνει κήρυγμα μίσους κατά των ομοφυλόφιλων, ενώ η Εκκλησία είναι γκέι κλαμπ. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ενοχλούν. Για να μην αρχίσει τις “αποκαλύψεις” για τους άλλους παπάδες. Εν τω μεταξύ, έχει πολύ γέλιο ότι οι μητροπολίτες θέλουν να επιβάλουν σε όλους τι θα κάνουν στα κρεβάτια τους, ενώ οι ίδιοι είναι ανέραστoι. Επίσης, θέλουν να επιβάλουν στους άλλους πώς θα μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ενώ δεν έχουν παιδιά. Πολύ λογικά πράγματα στη χώρα που γεννήθηκε η Λογική. Τεράστιο μίσος από τους ανθρώπους που υποτίθεται πως κηρύσσουν την αγάπη. Ηλία, είναι μια θλιβερή χώρα πια η Ελλάδα, αν και είναι πανέμορφη. Παπάδες, μαφιόζοι-ολιγάρχες, μπάλα, σκυλάδικα, ρατσισμός, λούμπεν. Τόση ασχήμια μέσα σε τόση ομορφιά. Να είσαι καλά, Ηλία. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.