Το σχέδιο της Ελλάδας για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του σχεδίου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τους Τούρκους σε φυλακή της Αδριανούπολης.

Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να πιαστούν αιχμάλωτοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα δυο Τούρκοι στρατιώτες, ώστε να υπάρξει ανταλλαγή και να λυθεί το θέμα.

Όμως, οι Τούρκοι είναι πολύ προσεκτικοί μετά τη σύλληψη των δυο Ελλήνων -γιατί κάτι τέτοιο είναι προβλέψιμο-, ενώ υπήρχε και ο κίνδυνος να υπάρξει εμπλοκή και το σχέδιο αιχμαλωσίας να καταλήξει σε μάχη.

Τότε, ένας αξιωματικός πρότεινε να περάσουν και άλλοι Έλληνες στρατιωτικοί τα σύνορα, ώστε να συλληφθούν από τους Τούρκους.

Κάθε μέρα θα περνούν τα σύνορα όλο και περισσότεροι Έλληνες στρατιωτικοί.

Στόχος του σχεδίου -που ονομάστηκε “Ομοιοπαθητική”- είναι να συλληφθούν από τους Τούρκους γύρω στους 250 χιλιάδες Έλληνες στρατιωτικούς.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φρακάρουν οι φυλακές των Τούρκων και θα αναγκαστούν να δημιουργήσουν ειδικούς χώρους, για να βάλουν τους Έλληνες κρατούμενους.

Παράλληλα, με αυτή την κίνηση, η Ελλάδα θα επιφέρει ένα μεγάλο οικονομικό πλήγμα στην Τουρκία, αφού οι Τούρκοι θα πρέπει να ταΐζουν 250 χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι θα πίνουν νερό, θα πλένονται και θα ξοδεύουν κωλόχαρτο -θα αφήνουν και ανοιχτές τις βρύσες-, οπότε θα επιφέρουν ένα τεράστιο οικονομικό πλήγμα στην Τουρκία και θα την οδηγήσουν στην χρεοκοπία.

Μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί πάλι αγκαλιά με το ΔΝΤ, η Τουρκία θα αναγκαστεί να απελευθερώσει όλους τους στρατιωτικούς μας και θα λυθεί το θέμα.

Αν οι Τούρκοι δεν απελευθερώσουν τους 250 χιλιάδες Έλληνες στρατιωτικούς, η Ελλάδα θα βρεθεί με έναν ολόκληρο στρατό στην καρδιά της Τουρκίας, οπότε θα είναι θέμα ωρών να πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά.

Αυτό το σχέδιο είναι η καλύτερη απόδειξη πως είμαστε γνήσιοι απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.