Ζήτω η αυθεντική εθνική επέτειος!

Γεια σου πιτσιρίκο.
Η σημερινή επέτειος είναι η μόνη αυθεντική και ταιριαστή εθνική επέτειος για τη χώρα. Η 28η Οκτωβρίου και η 25η Μαρτίου πρέπει να καταργηθούν.

Σαν σήμερα, ένα κομμάτι του κρατικού μηχανισμού ανέλαβε την γενική διαχείριση, παραβιάζοντας τους κανόνες που ο ίδιος ο κρατικός μηχανισμός είχε θεσπίσει, ώστε να μην επανδρωθεί ποτέ από ανθρώπους που δεν μισούν τη χώρα, και δεν είναι παρτάκηδες.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του κρατικού μηχανισμού ανέλαβε αυτή τη γενική διαχείριση, προκειμένου να προστατεύσει τον κρατικό μηχανισμό από τον εαυτό του.

Η αλήθεια είναι οτι ο κρατικός μηχανισμός είχε ανάγκη ενός αυτοχαστουκίσματος διότι η πιο κακομαθημένη από τις δύο φατρίες του είχε λυσσάξει και καρακομπλεξαριστεί επειδή για πρώτη φορά θα υποχρεωνόταν σε μια κάποια μικρή στοιχειώδη διαιτούλα· μια αναπαύλα από την ακατάσχετη μάσα.

Η λύση ήταν να δοθεί πίσω στην πιο κακομαθημένη φατρία η “μεγάλη κουτάλα” διότι τσίριζε μεσημεριάτικα και απειλούσε να κάψει το σπίτι.

Βρίσκω την επέτειο της 21ης Απριλίου αυθεντικά ελληνική και ταιριαστότατη με την Ελλάδα των τελευταίων ογδόντα ετών.

Το σωστό είναι να καταργηθούν οι άλλες επέτειοι -ως ξεπερασμένοι- και να μείνει μόνο η 21η Απριλίου.

Αν δεν γίνεται αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να καταργηθεί αυτή της 17ης Νοεμβρίου.

Στο Πολυτεχνείο βρέθηκαν το (πάρα) πολύ μια δεκάρα χιλιάδες κόσμος.

Στις γιορτές στο Καλλιμάρμαρο, στη Λεωφόρο, στις πλατείες χωριών και πόλεων, με αφορμή τις άλλες εθνικές επετείους, βρέθηκαν πολλαπλάσιοι.

Η γενιά της Χούντας, πρέπει να έχει και αυτή τη γιορτή της.

Και η γενιά της χούντας είναι δεκαπλάσια σε μέγεθος από τη γενιά του Πολυτεχνείου.

Δημοκρατία λένε πως έχουμε. Ας εκδημοκρατιστεί λοιπόν ο εορτασμός των επετείων.

Ό,τι θέλουν οι πολλοί.

σφ

(Αγαπητέ φίλε, αν οι Έλληνες ήταν ειλικρινείς, μόνο την 21η Απριλίου θα γιόρταζαν. Παρατηρώντας την στάση των Ελλήνων μετά την χρεοκοπία και το ξεπούλημα της χώρας, σου λύνονται όλες οι απορίες για το πώς άντεξε μια γελοία και σάπια χούντα επτά ολόκληρα χρόνια. Αλλά κρύβοντας και τη χούντα και τη στάση των Ελλήνων στην διάρκεια της δικτατορίας κάτω από το χαλί, βρίσκεσαι το 2018 σε μια χρεοκοπημένη -σε όλα- χώρα, και με μια διακοσμητική Βουλή, στην οποία υπάρχουν χρυσαυγίτες και Αδώνιδες. Δεν υπήρχε η γενιά του Πολυτεχνείου. Υπήρχε η γενιά της χούντας. Η γενιά της χούντας, η οποία χρησιμοποίησε το Πολυτεχνείο, για να βαφτιστεί «γενιά του Πολυτεχνείου» και να πάρει συγχωροχάρτι για το γεγονός πως γούσταρε τη χούντα. Να είστε καλά. Χρόνια πολλά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.