Πώς να ανατινάξετε ένα ATM

Οι τράπεζες έχουν μετατραπεί σε φρούρια, με αποτέλεσμα οι ληστές να στρέφονται στα σπίτια και να κινδυνεύουν οι πολίτες. Σε μια προσπάθεια να μην κινδυνεύουν οι πολίτες από τους ληστές μέσα στα σπίτια τους -και να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία-, σας δίνω οδηγίες για το πώς να ανατινάξετε ένα ATM.

Η πιο σύγχρονη μέθοδος κλοπής ενός ATM είναι η μέθοδος Plofkraak.

Είναι μια πολύ μοντέρνα μέθοδος και χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης που είναι η πατρίδα μας.

Κατ΄ αρχάς, επιλέγετε ένα ATM που είναι κάπως απομακρυσμένο.

Επίσης, πάτε τα ξημερώματα αφενός για να μην κινδυνεύσετε εσείς και αφετέρου για να μην βρεθείτε μπροστά σε καμιά ουρά στο ATM, και πρέπει να περιμένετε τη σειρά σας για να το ανατινάξετε.

Φροντίζετε να φοράτε κουκούλες, ώστε να μην αναγνωριστείτε, αν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, ενώ καλό θα ήταν να φοράτε και ρούχα που αφήνουν να φανεί ο σωματότυπός σας.

Αν είστε νάνος, μην ανατινάξετε ATM, γιατί οι νάνοι είναι λίγοι, και η Αστυνομία θα σας εντοπίσει πολύ εύκολα.

Πηγαίνετε στο ATM με αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο έχετε τις φιάλες υγραερίου.

Οι φιάλες υγραερίου είναι συνδεδεμένες με λάστιχα ποτίσματος.

Με ένα κατσαβίδι ή με έναν λοστό ανοίγετε το καπάκι της οπής από την οποία βγαίνουν τα χρήματα.

Μην βάλετε την κάρτα σας. Ληστεία κάνετε, όχι ανάληψη.

Σε κάποια σχισμή του ATM βάζετε το λάστιχο ποτίσματος και αρχίζετε να διοχετεύετε αέριο στο εσωτερικό του, ενώ πάνω στο λάστιχο έχετε κολλήσει ένα ηλεκτρικό καλώδιο με γυμνές τις δυο άκρες.

Στη συνέχεια, ενώνετε τις άκρες του ηλεκτρικού καλωδίου που κρατάτε στα χέρια σας με μια μπαταρία, ώστε να προκληθεί σπινθήρας, να γίνει ανάφλεξη και να ανατιναχτεί το ATM.

Κοιτάξτε να είστε μερικά μέτρα μακριά, για να μην γίνετε φλαμπέ και φάτε τα χρήματα που θα κλέψετε σε πλαστικές εγχειρήσεις.

Το ATM θα ανατιναχτεί από μέσα προς τα έξω, οπότε οι κασετίνες με τα χρήματα θα είναι άθικτες.

Όλη η υπόθεση είναι να βρείτε την ποσότητα υγραερίου που χρειάζεται γιατί, αν είναι μικρή, δεν θα ανατιναχτεί το ATM, ενώ, αν είναι μεγάλη, θα καταστραφούν και οι κασετίνες με τα χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση, συμβάλλετε στην οικονομική ανάπτυξη, αφού, ανατινάζοντας ένα ATM, θα αγοραστούν νέα ΑΤΜ και το χρήμα θα κυκλοφορήσει.

Άντε, και σε καλή μεριά. Καλοφάγωτα.

Και να δίνετε και σε αυτούς που δεν έχουν. Μην είστε μονοφαγάδες.

(Διαδώστε τις οδηγίες ανατίναξης ATM, ώστε οι ληστές να χτυπάνε τα ATM και οι πολίτες να κοιμούνται ήσυχοι στα σπίτια τους. Καλό θα ήταν η ανατίναξη ATM να γίνει και μάθημα στα σχολεία, ώστε να μην γίνουν τα παιδιά διαρρήκτες και μπουκάρουν στα σπίτια των πολιτών την ώρα που κοιμούνται. Πάνω απ’ όλα, η ασφάλεια των πολιτών.)

(Στο Διαδίκτυο, υπάρχουν πολλά βίντεο με την μέθοδο Plofkraak. Πρέπει η γνώση να απλώνεται στην κοινωνία, και να μην είναι προνόμιο των λίγων.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.