Τα Εξάρχεια δείχνουν τον δρόμο για την απελευθέρωση της Ελλάδας

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τα Εξάρχεια “αυτόνομο κράτος” και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται να καθαρίσει τα Εξάρχεια, οπότε και οι δυο αποδεικνύουν πόσο προσκυνημένοι γερμανοτσολιάδες είναι.

Αντί ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης να χαίρονται που υπάρχει και μια αυτόνομη περιοχή στο προτεκτοράτο Ελλάδα, θέλουν και τα Εξάρχεια σκλαβωμένα.

Είναι ποτέ δυνατόν να είσαι πολιτικός, να έχεις ορκιστεί για την ανεξαρτησία της πατρίδας σου, η πατρίδα σου να είναι ένα υποθηκευμένο προτεκτοράτο, και να κατηγορείς μια περιοχή της πατρίδας σου επειδή είναι αυτόνομη;

Αυτόνομη θα έπρεπε να είναι όλη Ελλάδα, όχι μόνο τα Εξάρχεια.

Πολλοί Έλληνες περηφανεύονται ακόμα και σήμερα πως κατάγονται από περιοχές τις οποίες δεν υποδούλωσαν οι Τούρκοι και οι Γερμανοί.

Στο τραγούδι του Σααβόπουλου που δονούσε την Ελλάδα, πριν από κάποια χρόνια, υπήρχε ο στίχος για “παππού σε μέρη αυτόνομα μέσα στην τουρκοκρατία”.

Και είναι πρόβλημα σήμερα ότι τα Εξάρχεια είναι αυτόνομα;

Σήμερα που η Ελλάδα είναι πάλι σκλαβωμένη, είναι πρόβλημα ότι υπάρχει μέσα στο προτεκτοράτο μια αυτόνομη περιοχή;

Τα Εξάρχεια δείχνουν τον δρόμο για την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Χρειάζομαστε κι άλλες αυτόνομες περιοχές στην Ελλάδα σαν τα Εξάρχεια.

Τα Εξάρχεια δείχνουν τον δρόμο για τη λευτεριά.

Αυτονομία τώρα.

Παντού.

(Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να κατηγορείς μια γειτονιά της Αθήνας πως είναι μια αυτόνομη περιοχή μέσα σε ένα προτεκτοράτο. Ακόμα πιο ηλίθιοι είναι αυτοί που σε ψηφίζουν και δεν αντιλαμβάνονται τις ουρανομήκεις ηλιθιότητες που βγαίνουν από το στόμα σου.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.