Οι φίλοι της ΑΕΚ δείχνουν τον δρόμο σε όλους τους Έλληνες

Τις τελευταίες ημέρες, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν στραφεί κατά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, επειδή δεν έκανε μερικές ακριβές μεταγραφές, για να ενισχυθεί η ομάδα τους.

Το σκεπτικό των φίλων της ΑΕΚ είναι πως η ομάδα τους πήρε αρκετά εκατομμύρια ευρώ από την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League -και θα πάρει ακόμα περισσότερα το επόμενο διάστημα-, οπότε θα μπορούσε να ξοδέψει κάποια από αυτά για να αγοράσει δυο καλούς παίκτες και να γίνει πιο δυνατή.

Βέβαια, η ΑΕΚ -εκτός από μια αγαπημένη και ιστορική ομάδα- είναι μια ανώνυμη εταιρεία και έχει και άλλες υποχρεώσεις, όπως την ανέγερση του νέου γηπέδου της.

Πάντως, το αίτημα των φίλων της ΑΕΚ είναι λογικό.

Από τη στιγμή που πληρώνουν εισιτήριο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, είναι πελάτες και -όπως λένε- ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Βέβαια, ο πελάτης-οπαδός της ΑΕΚ, ή κάποιας άλλης ομάδας- δεν θα πάει σε άλλο “μαγαζί” αν δεν μείνει ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Το πολύ-πολύ να σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο.

Πάντως, οι φίλοι της ΑΕΚ δείχνουν τον δρόμο σε όλους τους Έλληνες.

Τι ζητάνε οι φίλοι της ΑΕΚ;

Δυο καλούς παίκτες. Δυο “ονόματα”.

Γιατί;

Γιατί πληρώνουν.

Αυτό πρέπει να κάνουν όλοι οι Έλληνες.

Σκεφτείτε μόνο τι χρήματα έχουμε πληρώσει τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Είναι δυνατόν να έχουμε πληρώσει τόσα δισεκατομμύρια και να μας έχουν τον Πολάκη, τον Δραγασάκη, την Ξενογιαννακοπούλου και την Παπακώστα;

Το ότι στην προηγούμενη κυβέρνηση μας είχαν τον Άδωνι, τον Βορίδη και την Χριστοφιλοπούλου δεν αποτελεί δικαιολογία πως οι καινούργιοι είναι καλύτεροι· χώρια που η Ξενογιαννακοπούλου και η Παπακώστα ήταν και σε προηγούμενες κυβερνήσεις και να μην μας τις παρουσιάζουν για καινούργιες.

Θέλουμε ονόματα από το επάνω ράφι.

Όπως οι φίλοι της ΑΕΚ.

Φτάνει πια με τα σαπάκια και τις δευτεράντζες.

Προτείνω να ζητήσουμε από την Άνγκελα Μέρκελ μερικά καλά ονόματα για την ελληνική κυβέρνηση.

Να μας φέρει δυο-τρία γερά ονόματα, για να τονωθεί και πάλι το ενδιαφέρον των Ελλήνων για την πολιτική και να αρχίσουν να πηγαίνουν και πάλι στο …γήπεδο.

Να μας φέρει μερικά δυνατά ονόματα, για να πάμε να ψηφίσουμε στις εκλογές

Να μας φέρει τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο.

Ή δυο καλούς Γερμανούς. Τον Μπόατενγκ και τον Κρόος.

Αν και με τόσα χρήματα που έχουμε πληρώσει, θα πρέπει να μας φέρει τον Μέσι και τον Ρονάλντο.

Τέλος πάντων, ας φέρει κάποιους άλλους.

Ούτως ή άλλως, κι αυτοί διακοσμητικοί θα είναι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.