Ρεβύθι από τον κάμπο (Ο Μένιος θα σας χορτάσει ρεβύθια)

(Για τους φίλους αναγνώστες που ζητούν πληροφορίες για να προμηθευτούν τα ρεβύθια του Μένιου, της οικογένειάς του και της υπέροχης μαμάς του, ζήτησα από τον Μένιο, τον καλλονό ραδιοφωνικό παραγωγό, να γράφει πώς θα προμηθευτείτε τα ρεβύθια.)
Αγαπητές αναγνώστριες, αγαπητοί αναγνώστες
Μετά από λαϊκή απαίτηση για επιστροφή στην παραδοσιακή γαστρονομία του τόπου μας
παραθέτω ένα σημείωμα για τα ρεβύθια της φετινής οικογενειακής σοδειάς.

Τα ρεβύθια είναι ποικιλίας Μακαρένα (Μεξικό), σοδειάς 2018 από Λάρισα, μεσόσπερμο μέγεθος με εξαιρετική γεύση και υφή.

Όσοι θα θέλατε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για παραγγελίες , θα μπορούσατε να με βρείτε εδώ: wetware_antenna@riseup.net

ή μέσω Facebook επικοινωνώντας κατευθείαν με αυτήν την υπέροχη κυρία
που τυχαίνει να είναι η μάνα μου και η «υπεύθυνη πωλήσεων» (εντάξει, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση τρέχει η γυναίκα).

Αν βρίσκεστε Αθήνα, κάνω διανομή χέρι με χέρι από το σταθμό του Ευαγγελισμού ή Σύνταγμα, ανάλογα πού βολεύει καλύτερα.

Δεν έχω μεταφορικό για διανομές εκτός κέντρου.

Αν δεν βρίσκεστε στην Αθήνα, γράψτε μας την διεύθυνσή σας και την ποσότητα που θα θέλατε για να δούμε πως θα μπορούσαμε να σας τα στείλουμε.

Για όσους/ες βρίσκεστε στην περιφέρεια/επαρχία, καλό θα ήταν οι παραγγελίες σας να είναι μεγαλύτερες των 10 κιλών, γιατί η μεταφορά τους κοστίζει αρκετά, οπότε, αν έχετε φίλους-σόγια-γνωστούς, κάντε μια συγκεντρωτική και έτσι θα μπορούσαμε να σας στείλουμε μια μονάχα παραγγελία (πχ. 40 κιλά) για όλους τους αγαπημένους σας.

Η τιμή είναι στα 2 ευρώ το κιλό.

Να είστε όλοι καλά!

Μένιος

(Αγαπητέ Μένιο, αν έβαζες και μια φωτογραφία σου, ώστε να δουν όλοι -και κυρίως όλες- πόσο όμορφος είσαι, δεν θα έμενε ρεβύθι για ρεβύθι. Άντε, καλές δουλειές. Πολύ χαίρομαι που κάνω και κάτι πραγματικά χρήσιμο στο μπλογκ. Να είσαι καλά και θα τα πούμε στην Αθήνα. Χαιρετισμούς στη μητέρα σου.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.