Η Αγγελιάννα Βλάχου μαθαίνει τη Νάξο να χορεύει tango

Η Αγγελιάννα Βλάχου ζει στη Νάξο και είναι η κυρία που μου έμαθε να χορεύω τάνγκο. Η Αγγελιάννα ξεκινάει μαθήματα χορού στην Κυκλαδία στη Νάξο από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου (ώρες 20:00-21:30).

Η Αγγελιάννα Βλάχου, έχοντας σαν βάση την τεχνική από τον κλασσικό και σύγχρονο χορό, άρχισε να ασχολείται με το τάνγκο από το 2008, έχοντας πάρει μέρος σε παραστάσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες του χώρου, όπως την τραγουδίστρια Cristina Villalonga και την παγκοσμίου φήμης Ιταλική ορχήστρα τάνγκο Hyperion Ensemble. Από το 2011 μετακόμισε στην Ιταλία, όπου και πήρε μέρος σε πολλά φεστιβάλ τάνγκο και ασχολήθηκε και με την διοργάνωση συναυλιών και φεστιβάλ τάνγκο και κλασσικής μουσικής σε συνεργασία με τους Hyperion Ensemble και την Società dei Concerti di La Spezia μέχρι και τον Μάιο του 2018 όπου και μετακόμισε μόνιμα στην Νάξο.

Αφού η Αγγελιάννα κατάφερε να μάθει εμένα να χορεύω τάνγκο, είναι ικανή να μάθει τους πάντες.

Και βέβαια, τον Νοέμβριο θα καταφέρω επιτέλους να πάω στη Νάξο, για να μου κάνει μερικά μαθήματα ακόμα η Αγγελιάνα και να χορεύω τάνγκο ακόμα πιο όμορφα.

Στη φωτογραφία, η Αγγελιάννα δεν μαθαίνει τα ΜΑΤ να χορεύουν τάνγκο (σ.σ. Μπράβο σε αυτούς που σκέφτηκαν να στείλουν ή να καλέσουν τα ΜΑΤ στη Νάξο. Συγχαρητήρια.)

Διαμαρτύρεται μαζί με τους αγρότες και τους κατοίκους από τον Δαμαριώνα και το Φιλότι ενάντια στην απόφαση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να υδροδοτηθεί η πεδινή Νάξος από τη νέα γεώτρηση στην περιοχή Δαμαριώνα, αν και οι πεδινές περιοχές του νησιού ήδη υδροδοτούνται από άλλες δυο γεωτρήσεις του Δαμαριώνα και του Σαγκρίου.

Η Νάξος δεν έχει μόνο τουρίστες στις μοναδικές παραλίες της, έχει και κατοίκους στην υπέροχη ενδοχώρα της.

Και χρειάζονται και αυτοί νερό.

Η παρουσία της Αγγελιάννας στην διαδήλωση αποδεικνύει το δίκαιο του αιτήματος των κατοίκων της περιοχής.

Η Αγγελιάννα είναι πρώτη στο τάνγκο, πρώτη και στους αγώνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.