Σκληρά αντίποινα της Ελλάδας μετά τον θάνατο του ομογενούς στην Αλβανία

Σκληρή είναι η απάντηση της Ελλάδας προς την Αλβανία -μετά τον θάνατο του ομογενούς στην διάρκεια ανταλλαγής πυρών με τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας-, αφού αποφασίστηκε να αποκλειστούν από τις τηλεοπτικές εκπομπές ταλέντων όλοι οι συμμετέχοντες με καταγωγή από την Αλβανία.

Πρώτο θύμα των αντιποίνων της Ελλάδας είναι η Σουζάνα που συμμετέχει στο Next Top Model.

Για να μην φανεί ρατσιστική η συμπεριφορά των κριτών και τους ξεχέζουν όλοι στο Instagram, οι κριτές προσπάθησαν να διώξουν την Σουζάνα με τρόπο.

Οι κριτές είπαν στην Σουζάνα πως θα πρέπει να ξυρίσει το κεφάλι της γουλί, ενώ της έκαναν και έντονες παρατηρήσεις για τις παρανυχίδες της.

Στη συνέχεια, οι κριτές έδωσαν στην Σουζάνα παπούτσια με 18 πόντους τακούνι και της είπαν να περπατήσει πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Αυτές οι δοκιμασίες δεν έκαμψαν την Σουζάνα, οπότε οι κριτές είπαν στην Σουζάνα πως, για τις ανάγκες της φωτογράφισης, θα πρέπει να περπατήσει γυμνή και ξυπόλητη πάνω σε αναμμένα κάρβουνα.

Η Σουζάνα περπάτησε γυμνή πάνω στα κάρβουνα αλλά οι κριτές την έδιωξαν από το παιχνίδι, με την δικαιολογία πως δεν είχε ξυρίσει το πράμα της.

Η Βίκυ Καγιά είπε στην Σουζάνα πως δεν μπορεί να γίνει top model με το πράμα της καταΐφι.

Η εκδίωξη της Σουζάνας προκάλεσε την αντίδραση των φεμινιστριών που διεκδικούν το δικαίωμα των γυναικών να μην ξυρίζουν το πράμα τους.

Αν η αλβανική πλευρά δε ζητήσει συγγνώμη για τον θάνατο του ομογενούς και δεν κατοχυρώσει το δικαίωμα των Ελλήνων της Αλβανίας να κυκλοφορούν με Καλάσνικοφ και να πυροβολούν, η ελληνική πλευρά σκέφτεται να προβεί σε πιο σκληρή αντίδραση.

Υπάρχει η σκέψη να απελαθεί η Ελένη Φουρέιρα αλλά αυτό είναι δύσκολο να γίνει τώρα γιατί η Ελένη κάνει διεθνή καριέρα και δεν είναι εύκολο να την πετύχεις στο σπίτι της.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.