Γίναμε μια ωραία παρέα

Φίλε μου Πιτς, στο είπα από κοντά, να στο πω και δω, ότι κάνεις πάρα πολύ καλό στις ψυχές των ανθρώπων, όλα αυτά τα χρόνια που γράφεις. Τόσο εσύ, όσο και όλοι αυτοί οι ωραίοι αναγνώστες που τους έδωσες σιγά σιγά βήμα στο μπλογκ, να ξεδιπλώνουν τις σκέψεις τους.

Προσωπικά, πιστεύω ότι κάνεις-κάνετε καλό, όχι σε όλους, αλλά σ’ αυτούς που μπορούν να σκεφτούν. Άλλωστε οι καμμένοι, σιγά σιγά αποκλείστηκαν και είμαστε όλοι σαν μια υπέροχη οικογένεια πλέον.

Βέβαια, είμαστε σκόρπιοι. Ευελπιστώ κάποτε να κάνουμε ένα μεγάλο τραπέζι, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να πιούμε, να φάμε, να γελάσουμε και να γλεντήσουμε.

Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό αλλά, όπως είπες, πολλά από τα πράγματα που θεωρούνταν ουτοπία, έγιναν.

Από καρδιάς να σου ευχηθώ όλα τα καλά για το νέο έτος. Και φυσικά με υγεία, που είναι και το μεγαλύτερο αγαθό.

Είσαι αξιόλογος άνθρωπος και σου αξίζουν τα καλύτερα.

Με εκτίμηση και αγάπη!

Βαλαβάνης Δημήτρης

Υ.Γ1 Τις ευχές και από το Μαράκι μου!

Υ.Γ.2 Να καταφέρουμε Πιτς μου, να κατανοήσουμε τη δύναμη της αγάπης. Εκεί κρύβεται το μυστικό για έναν καλύτερο κόσμο! Τότε, η ομορφιά θα είναι ορατή, μέχρι κι από αυτούς που δεν μπορούν να την δουν.

Υ.Γ.3 Τις ευχές μου σε όλους! Καλή Χρονιά να έχουμε!

(Φίλε Δημήτρη, το 2018 ήταν η χρονιά που γνωριστήκαμε. Οπότε, το 2019 μπορούμε να πιούμε έναν καφέ ή να πιούμε ένα ποτό ή να σαβουρώσουμε τίποτα μεζέδες. Ναι, ωραίο έχει γίνει το μπλογκ, τώρα που γράφουν πολλοί άνθρωποι. Είναι πιο ωραίο από πριν. Δημήτρη, εγώ τύχη εύχομαι. Αν έχεις τύχη, διάβαινε. Την αγάπη μου. Και στο Μαράκι σου. Καλή χρονιά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.