Ευχές

Πιτσιρίκο,
Θέλω να σ’ ευχαριστήσω για την όμορφη παρέα που μας κρατάς με τις ανταποκρίσεις, τα καυτά ρεπορτάζ, τα ζώδια, αλλά και τα πιο σοβαρά θέματα που αναφέρεις στο μπλογκ. Επίσης για όλους αυτούς “που έχεις μαζέψει”, την πιτσιρικοπαρέα σου. Όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που γράφουν και καταθέτουν πράγματα στο μπλογκ.

Και μην λες πως δεν τους “μάζεψες” εσύ, γιατί δεν είναι έτσι. Σίγουρα η τύχη παίζει κάποιο ρόλο σ’ όλα τα πράγματα αλλά “συν Αθηνά και χείρα κίνει”, και εσύ σίγουρα το ξέρεις και το τιμάς αυτό.

Γιατί τράβηξες πάνω σου όλους αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους, αφού είδαν σ’ εσένα μια εντιμότητα και μια αξιοπρέπεια, καθώς και μια φωνή λογικής αλλά και μια απλότητα και αμεσότητα. Για να παραφράσω τον Ζάρα, έχεις επιλέξει το κοινό σου.

Σου εύχομαι καλή χρόνια με πολλά μπάνια -φέτος 150 ή, γιατί όχι, και 180-, μεγάλες ηλιόλουστες παραλίες, μαγευτικές ανατολές και δύσεις, πολλά βιβλία, πολλά παγωτά, και πολλούς χαμογελαστούς και όμορφους ανθρώπους γύρω σου.

Επίσης, σου εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες σου τις επιδιώξεις στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Και προπάντων υγεία.

Από τον ανοιξιάτικο σήμερα Άκγιακα, στο μυχό του Κεραμεικού κόλπου στην Τουρκία (ή αλλιώς στον κόλπου του κάμπου του ουρανού όπως μεταφράζεται το Gökova Körfezi, να ‘σαι πάντα καλά.

μπάρμπα γιώργος

Υ.Γ. Η πρόσκλησή μου να μας επισκεφτείς εδώ πέρα ισχύει, φίλε. Όπως σου είπα σε άλλο κείμενο, πέρσι άρχισες τις διακοπές σου στα ακριτικά νησιά φιλώντας καραούλι για τους Τούρκους, φέτος μπορείς να ξεκινήσεις από το εσωτερικό του “εχθρού” (καλά, όχι τόσο εσωτερικό, αφού παράλια είμαστε, αλλά θα πάμε και πιο μέσα αν θες, αλλά ούτε και τόσο εχθρός, ε;). Φιλιά.

(Αγαπητέ φίλε, μετά μου λένε γιατί δεν θέλω να γνωρίζω από κοντά τους αναγνώστες του μπλογκ. Γιατί μου λένε αυτά που γράφετε εσείς, και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω. Άλλο να σου τα γράφει κάποιος και άλλο να σου τα λέει από κοντά. Πρέπει να δείτε κάποια από αυτές τις συναντήσεις, για να καταλάβετε τι εννοώ. Ψάχνω τρύπα να κρυφτώ. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, ευχαριστώ για όλα. Καλή χρονιά! Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.