Δημοψήφισμα για το αν θα γίνει εμφύλιος πόλεμος ζητούν οι Έλληνες, μετά την απαγόρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη χώρα μας η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαγορεύει στους Έλληνες να κάνουν εμφύλιο πόλεμο.

Το επιχείρημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πως οι Έλληνες έχουν ένα τεράστιο χρέος, οπότε δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν εμφύλιο πόλεμο.

“Οι Έλληνες να πληρώσουν πρώτα το χρέος τους και σε 100 χρόνια ας κάνουν πόλεμο” δήλωσε ο Βέλγος επίτροπος Γκιγιόμ Πεντεράστ.

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έρχεται σε μια στιγμή που οι Έλληνες είναι σε έντονο εμφυλιοπολεμικό κλίμα, με αφορμή τις εξελίξεις στο Μακεδονικό και στην Βενεζουέλα.

Ομάδες πολιτών καλούν -μέσω Facebook- σε συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος την επόμενη Κυριακή, για να διατρανώσουμε το δικαίωμα των Ελλήνων να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.

Κεντρικό σύνθημα του συλλαλητηρίου θα είναι το “Έλληνες ενωμένοι για Εμφύλιο”, ενώ παίζει και το “Όταν οι Έλληνες έκαναν εμφύλιους, εσείς ήσασταν ακόμα στις σπηλιές”.

Η απαγόρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αφύπνισε το πατριωτικό συναίσθημα του περήφανου λαού μας.

Πολλοί είναι αυτοί που ζητούν από την κυβέρνηση να γίνει δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσουν οι Έλληνες αν θα κάνουν Εμφύλιο ή όχι.

Παράλληλα, αναζητείται ο σωστός χρόνος για τον εμφύλιο πόλεμο γιατί σε λίγο ξεκινάει η τουριστική σεζόν και, αν οι Έλληνες σκοτώνονται μεταξύ τους, δεν θα υπάρχει κανείς για να εξυπηρετεί τους τουρίστες.

Πάντως, υπάρχει η σκέψη ο εμφύλιος πόλεμος να γίνει με πλαστικές σφαίρες ή με όπλα με μπογιές, γιατί ο αριθμός των Ελλήνων έχει μειωθεί πολύ -εξαιτίας της υπογεννητικότητας και της φυγής των νέων στο εξωτερικό-, οπότε, αν γίνει εμφύλιος με κανονικά όπλα, μπορεί να τελειώσει πολύ σύντομα γιατί δεν θα υπάρχει κανείς να πολεμήσει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.