Η εκδίκηση του Χαμουτζή και άλλα σοβαρά θέματα

Αγαπημένε Πιτς, σε καλημερίζω απ την ηλιόλουστη πρωτεύουσα της Νότιας Μακεδονίας. Ε ρε γλέντια και χαρές που θα κάνουν φίλοι και συγγενείς Αθηναίοι με το “Νότια”.

Η εκδίκηση είναι πιάτο που σερβίρεται κρύο και έχει μέσα μπουγάτσες, τυρί ασπροκίτρινο, καλαμακοσούβλακα και άλλα πολλά που τους καζούριαζα όλα αυτά τα χρόνια.

«Έλα, ρε Νότιε, πού είσαι, ο καιρός τι λέει εκεί κάτω;»

Αλλά c’est la vie που λένε και οι Γάλλοι, κι όλα εδώ πληρώνονται.

Στα σοβαρά θέματα τώρα, προτείνω να το γυρίσουμε όλοι στα podcast και να γίνουν όλοι συνδρομητές για να μας ακούνε αντί να μας διαβάζουν.

Έτσι θα μάθουν και όλοι τις υπέροχες φωνές μας και θα νιώσουμε κι εμείς ραδιοφωνικοί σταρ.

Επίσης, πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα κρούσης. Τι θα πει να απαγάγουν οι Ελληνοσομαλοί τον Βασίλη κι εμείς να καθόμαστε και να περιμένουμε;

Θα πάμε οι νίντζα οϋκάδες με αρχηγό το Βαγγέλη τον Σπανό που τον γνωρίζουν όλα τα πλάσματα του βυθού (κι αυτά μαζί μας θα είναι) να τον ελευθερώσουμε.

Τέλος, αν και στα πολιτικά με καλύπτετε πλήρως με τις αναρτήσεις στο ιστολόγιο, μόλις διάβασα ότι ο Πανούλης έκανε το πρωί έπαρση της σημαίας στο Twitter, πήγε κοινώνησε κ μετά παραιτήθηκε.

Έγω ξέρω πως, για να πας να κοινωνήσεις, πρώτα κάνεις νηστεία και εξομολογείσαι στον παπά.

Δεν ξερώ για την εξομολόγηση αλλά χλωμό και κομμένο λίγο τον είδα τον καημένο και λέω να κάνουμε έναν έρανο σε μπριζόλες να τον στηρίξουμε τον άνθρωπο.

Περνάει δύσκολα τώρα που ο Αλεξίσφαιρος Αλέξης θα του παρει το μισό το κόμμα και μια γαρνιτούρα από κιναλολεβεντοποταμίτες.

Αυτό το παιδί (ο Αλέξης) μου θυμίζει αυτόν τον μπόμπιρα στο δημοτικό που παίζαμε σβούρα πάρτα-όλα και όλο μας κέρδιζε το τσογλάνι.

Καλή βδομάδα να έχουμε από αύριο και καλά γέλια σε όλους.

Σας φιλώ

Παντελής

(Αγαπητέ Παντελή, μια κουτσουλιά είναι η Ελλάδα και μου θέλει βορρά και νότο. Ο Πάνος Καμμένος είναι ο ιδανικός για πρωθυπουργός στο προτεκτοράτο. Αλλά θυμίζει στους περισσότερους Έλληνες τους εαυτούς τους, οπότε τους χαλάει αυτό. Η κωλοφαρδία του Αλέξη Τσίπρα δεν περιγράφεται. Όλοι γι’ αυτόν δουλεύουν. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου. Τα γέλια είναι εγγυημένα στην Ελλάδα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.