Μυστική διάταξη στη Συμφωνία των Πρεσπών απειλεί να ακυρώσει τη Συμφωνία

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη μυστικής διάταξης στη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία έγινε γνωστή μετά την ψήφιση της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στη Συμφωνία των Πρεσπών υπάρχει και διάταξη που ορίζει τις βαθμολογίες που θα ανταλλάσσουν οι δυο χώρες στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

Σύμφωνα με τη μυστική διάταξη, στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των λαών των δυο χωρών, η Ελλάδα θα δίνει το δωδεκάρι της στη Βόρεια Μακεδονία και η Βόρεια Μακεδονία θα δίνει το δικό της δωδεκάρι στην Ελλάδα.

Αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη βάζει φωτιά στις αδερφικές σχέσεις της Ελλάδας με την Κύπρο, γιατί τα δωδεκάρια ανάμεσα στις δυο χώρες στη Γιουροβίζιον ήταν πιο σίγουρα και από τη γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε ομιλία του στη Βουλή. ΄

Η Κύπρος απειλεί να προβεί σε αντίποινα και να δώσει το δωδεκάρι της στη Βόρεια Μακεδονία, για να πικάρει την Ελλάδα, ενώ αντιδράσεις υπάρχουν και στη Βόρεια Μακεδονία, αφού οι Αλβανοί κάτοικοι θέλουν το δωδεκάρι να πάει στην Αλβανία και οι Σλάβοι στη Σερβία ή στη Βουλγαρία.

Παράλληλα, η Κύπρος σκέφτεται να κατεβάσει στην Γιουροβίζιον την Αφροδίτη Μάνου με πέντε παπάδες χορευτές, για να τραγουδήσουν το “Μην παραχαράσσετεν την Ιστορίαν, η Μακεδονίαν είναι μίαν” σε ρέγκε εκτέλεση.

Κίνηση πολιτών στο Facebook μαζεύουν υπογραφές, για να διεξαχθεί δημοψήφισμα για το αν η Ελλάδα πρέπει να δώσει το δωδεκάρι της στην Κύπρο ή στη Βόρεια Μακεδονία.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον Ελληνισμό αλλά και για τη Γιουροβίζιον.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.