Ο Πάνος ο Καμμένος είναι ιερός

Πολύ το ευχαριστήθηκα το τελευταίο κείμενό σου για τον Πάνο τον Καμμένο, φίλε μου Πιτσιρίκο. Αυτός ο χοντρο-παλίκαρης δεν είναι μονάχα ο καταλληλότερος για αρχηγός της ευρύτερης ακροδεξιάς παράταξης στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας· θα έπρεπε κάποτε να αναλάβει και την διακυβέρνηση του προτεκτοράτου.

Όχι μονάχα για δυο ή τρεις τετραετίες. Να μείνει καιρό στην ηγεσία της χώρας.

Να γίνει ο φαιδρός Ερντογάν της Ελλάδας.

Ο Πάνος ο Καμμένος αντιπροσωπεύει άλλωστε την σύγχρονη Ελλάδα.

Μαλθακός μπουλούκος που σαβουριάζει οτιδήποτε εμφανιστεί μπροστά του στο τραπέζι, αλλά ταυτόχρονα φορά με την πρώτη ευκαιρία την ΧΧΧΧL στολή των ΟΥΚ και τσαμπακουλεύεται – πάντοτε εκ του ασφαλούς– για την τιμή της «πατρίδας».

Μπορεί να βάζει κόκκινες γραμμές για την …Μακεδονία την ξακουστή του Αλεξάνδρου την χώρα, και ταυτόχρονα να καλεί τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να ανοίξουν καινούργιες βάσεις στην Κάσο, στην Κάρπαθο, στην Κρήτη, στην Κάλυμνο και στην Ακροπολη των Αθηνών δίπλα από τον Παρθενώνα.

Ο Πάνος ο Καμμένος -και όχι μονάχα ο Πάνος- δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» σε οποιοδήποτε σύνθετη ονομασία, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προσωρινή ονομασία αυτού του κράτους, «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Είναι, επίσης, ο ζωντανός θεματοφύλακας του ανύπαρκου Ελληνο-Ορθόδοξου πολιτισμού που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του νεο-Ελληνικού έθνους μας.

Προσκυνάει εικόνες, άγιες παντόφλες και ζώνες.

Υποδέχεται με τιμές το Άγιο Φως που ανάβει από τον ιερό αναπτήρα του Έλληνα Πατριάρχη των Αγίων Τόπων.

Απλώνει κόκκινο χαλί στα βράχια της Σαλαμίνας για να εορτάσει την περήφανη νίκη των Ελλήνων εναντίων των Περσών το 480 πΧ στην ομώνυμη ναυμαχία.

Ο Πάνος ο Καμμένος είναι μεγάλος πατριώτης και καλός χριστιανός.

Γαμωσταυρίζει για να τρομάξει τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς, κάνοντας τον σταυρό του με το δεξί του το χέρι.

Ο Πάνος ο Καμμένος επίσης δεν είναι καινούργιος, είναι χθεσινός.

Φίλος του Δράκουλα, θιασώτης της παραμύθας πως ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της 17Ν, χωμένος στο ξεχασμένο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, πολέμιος των μνημονίων, των πoύστηδων και των εχθρών της πατρίδας μας.

Ο Πάνος ο Καμμένος είναι η Ελλάδα μας.

Το alter ego του πιο καλού νεο-Έλληνα, του Ελληναρά.

Ο Πάνος ο Καμμένος είναι ιερός! Μην του φέρεστε έτσι, χωρίς σεβασμό, ρε καθίκια!

Γράφοντας για τον Ελληνο-Ορθόδοξο υπουργό -ακόμα- Εθνικής Άμυνας και τα ιερά και όσια αυτής της ιερής χώρας, μου ήρθαν στο μυαλό κάποια από τα …μεγαλεία των μαυροφορεμένων Ελλήνων που επιχειρούν στους Αγίους Τόπους.

Αναφέρομαι, φυσικά, στο Ελληνο-Ορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων.

Άγιοι άνθρωποι με τεράστια ακίνητη περιουσία, πολλά χρήματα και μικρό αραβόφωνο ποίμνιο.

Στην γιορτή των Χριστουγέννων, στην Βηθλέεμ, το ποίμνιο είχε παραταχθεί στα αριστερά και στα δεξιά του δρόμου και έκραζε τον προστατευόμενο από τις Ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας Πατριάρχη, αποκαλώντας τον «προδότη».

Η αλήθεια είναι πως οι διαμαρτυρίες του χριστιανικού -και όχι μόνο- ποίμνιου της Παλαιστίνης δεν είναι μια καινούργια υπόθεση.

Το Πατριαρχείο, εδώ και καιρό, πουλάει ή ενοικιάζει την ακίνητη περιουσία που έχει στην ιδιοκτησία του στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και στην Δυτική Όχθη σε εταιρίες που φροντίζουν για την εγκατάσταση Ισραηλινών εποίκων στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη.

Σε οικόπεδα άλλωστε του Πατριαρχείου έχει κτιστεί και το ισταηλινό κοινοβούλιο (η Κνεσέτ) στην Ιερουσαλήμ.

Εκτός, όμως, από τις real estate δραστηριότητες προς όφελος του ισραηλινού κράτους-απαρτχάιντ, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων αρνείται πεισματικά την αύξηση του αριθμού των αραβόφωνων ιερέων στις τάξεις του.

Μάλλον γιατί γνωρίζουν καλά πως το ιερό τσακμάκι που ανάβει την άγια φλόγα, λειτουργεί μονάχα όταν βρεθεί σε χέρια ελληνικά.

Εκτός, βέβαια, από τα περίεργα καμώματα του θεού που διατηρεί δύο εκλεκτούς λαούς στον ίδιο τόπο, το ζήτημα είναι και οικονομικό. Τα λεφτά είναι πολλά.

Μετά από αυτήν την σύντομη παρένθεση για το δαιμόνιο του Έλληνα που διαπρέπει όποια δουλειά και να κάνει στο εξωτερικό -ακόμα κι αν την δουλειά αυτήν την αποκαλεί «λειτούργημα»-, επανέρχομαι στον «ιερό» Πάνο Καμμένο.

Μην τον πετάτε στα μεταμνημονιακά σκουπίδια τον Πάνο τον Καμμένο. Είναι η ψυχή σας!

Αν δεν μπορείται να τον κρατήσετε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάντε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αν δεν γίνεται ούτε αυτό, κάντε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Έχει άριστες σχέσεις με τους Ισραηλινούς –που θα υπερασπιστούν τους υδρογονάνθρακες της Κύπρου και του Αιγαίου σύμφωνα με τους «αναλυτές» της βούρτσας– ξέρει από χρηματιστήριο και real estate, του πάνε και τα ράσα.

Να δω να ανάβει η λαμπάδα με το Άγιο Φως από την χερούκλα του Πάνου του Καμμένου και τι στον κόσμο!

Μέχρι που πάω στο ΕΛΒΕΝ να τον υποδεχτώ, με τιμές αρχηγού κράτους το Πάσχα.

Είπαμε: ο Πάνος ο Καμμένος δεν είναι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός. Είναι ένας «ανεξάρτητος Έλληνας». Σαν τα μούτρα των περισσοτέρων που κατοικούν σε αυτή την χώρα.

Φιλιά από την Εσπερία

Ηλίας

Υ.Γ. Α ρε Βασίλη, δεν πρόλαβες να επιστρέψεις στον ευλογημένο τόπο και σε βρίσκει το ένα κακό μετά το άλλο. Απαγωγή, Ραφαήλ, Σοφία, Τηλέμαχος, Υπατία, και …πολιτική κρίση στο Προτεκτοράτο (LoL!). Ευτυχώς, έρχεται η Μέρκελ και θα βάλει (ελπίζω!) κάποια πράγματα στην θέση τους.

(Φίλε Ηλία, ο Πάνος ο Καμμένος είναι θεός. Αν και έχω αποφασίσει να μην ψηφίσω στις επόμενες εκλογές στο προτεκτοράτο, δεν σου κρύβω πως ο Πάνος ο Καμμένος είναι ο μόνος που μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη και να με οδηγήσει στην κάλπη. Ηλία, το πιο ωραίο με τον Πάνο τον Καμμένο είναι ότι είναι στο απυρόβλητο επειδή ξέρει πολύ καλά τις λαμογιές των νεοδημοκρατών -ο Πάνος το έχτισε αυτό το μαγαζί-, ενώ ξέρει καλά και τις λαμογιές των συριζοπασόκων. Είναι μεγαλοφυής ο Πάνος ο Καμμένος. Δεν μπορώ να βρω ιδανικότερο εκπρόσωπο του μέσου Έλληνα από τον Καμμένο. Μεγάλα λόγια, ανύπαρκτες πράξεις. Εν τω μεταξύ, έχεις και συνέχεια την εντύπωση πως ο Καμμένος κάνει πλάκα σε όλους. Και στον εαυτό του. Γενικά, ωραία περνάμε στο προτεκτοράτο. Αν τα βλέπεις όλα αυτά σαν θέαμα, μια χαρά είναι. Τρελό γέλιο. Ηλία, περιμένω με αγωνία ανταπόκριση του Βασίλη από τη Ρόδο. Νομίζω πως θα απογειωθεί ο Βασίλης στη Ρόδο. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.