Το Συλλαλητήριο

Πιτσιρίκο γεια σου
Ο Αλέξης έχει αποδείξει πως είναι ο μεγαλύτερος εθνικιστής από όλους.
Κοίτα τι πανούργα πλάνη εφάρμοσε με το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ.

Έχει πετύχει να πιστεύουν οι Έλληνες πως κάτι θα χάσει η χώρα σε όλο αυτό.

Δεν έχουν καταλάβει πως ο Αλέξης παλεύει να δημιουργήσει την «Μεγάλη Ελλάδα».

Ενώ όλοι φοβούνται πως θα κατέβουν τα σύνορα των Σκοπίων στην Θεσσαλονίκη, ο Μέγας Αλέκος προσπαθεί να επεκτείνει τα σύνορα της Ελλάδος πέρα από τη Σερβία.

Έχει στόχο να κατακτήσει όλα τα Βαλκάνια και να φτάσει ως την πολυπόθητη Γερμανία, για να γίνει κυρίαρχος έτσι σε όλη την Ευρώπη.

Μπόρεσε να ξεγελάσει ακόμα και την Μέρκελ!

Η άμοιρη κινεί Γη και Ουρανό για να ανοίξει ποτάμια, θάλασσες, αγωγούς και δρόμους προς την Γερμανία για να της φέρνουν όλα τα καλά από όλο τον κόσμο -σαν βασίλισσα που είναι-και έβαλε επικεφαλής τον Αλέξη στην νότια περιοχή της.

Δεν έχει καταλάβει πόσο έρωτα έχει ο Αλέξης για τον Νετανιάχου τον Βενιαμίν, που τον φωνάζει Μπίπμι στα κρυφά για να μην καρφώνονται.

Στο πρόσωπό του βρήκε πλήρη αφοσίωση στον εθνικισμό, το άλλο του μισό που λένε, και μαζί σχεδιάζουν να πάρουν την Τουρκία, όλη την Μέση Ανατολή, να περάσουν από Μογγολία και να φτάσουν στην Λατινική Αμερική στην ερωτοφωλιά τους.

Προς το παρόν, ο Αλέξης θα έχει προτεκτοράτο του τα Σκόπια και θα επιβλέπει όλη την οικονομία και ανάπτυξη της περιοχής για την Μέρκελ ενώ στα κρυφά κανονίζει να γίνει υπεύθυνος για όλες τις ΝΑΤΟικές βάσεις στα Βαλκάνια.

Αυτό το σατανικό σχέδιο είναι του Μπίμπι για να εδραιώσει τον Αλέξη στην Ευρώπη και να εκδικηθεί τους Ναζί που κάψανε τους συγγενείς του κάποτε και τους κάνανε σαπούνια. Από κει πήρε το μικρόβιο για να φτιάξει τη μεγαλύτερη εθνικιστική αυτοκρατορία στον κόσμο.

Ο Μπίπμι δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει τον Αλέξη, θα τους σκοτώσει όλους. Δεν βλέπει την ώρα να χρησιμοποιήσει τα όπλα που αποθηκεύει για να τον προστατέψει. Προς το παρόν τα δοκιμάζει στους Παλαιστίνιους, για να βεβαιωθεί ότι δουλεύουν για να είναι σίγουρος.

Και οι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει τίποτε. Περίεργο αυτό για τους Έλληνες που φημίζονται για τον έρωτα.

Αλλά ο Αλέξης είναι εξπέρ στην παραποίηση και στο καμουφλάζ, όχι σαν τον Καμένο. Κάνει κάθε μέρα πρόβες στον καθρέπτη για να είναι βέβαιος.

Λένε μάλιστα πως τον έχει εκπαιδεύσει η CIA, πως έτσι γνώρισε τον Μπίμπι σε κάποιο μυστικό δείπνο και πως όλη η ‘επαναστατική’ φάση του Αλέξη ήταν κάλυψη για να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους.

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν!

Και οι Έλληνες θα πάνε σε συλλαλητήριο να διαμαρτυρηθούν και να φωνάζουν χωρίς να ψυλλιάζονται πως ο Αλέξης το οργάνωσε για να μην πάρει τίποτε χαμπάρι η Μέρκελ! Όλα τα έχει υπολογίσει ο μπαγάσας.

Όταν μάθουν την αλήθεια θα πέσουν από τα σύννεφα, όπως τότε με το δημοψήφισμα.

Σ΄αυτό ποντάρει και ο Αλέξης. Λίγο το σοκ, λίγο τα γλυκόλογα, θα τους φανερώσει τον έρωτά του και τα όνειρά του για τη «Μεγάλη Ελλάδα», και οι Έλληνες θα τα καταλάβουν όλα μεμιάς γιατί ξέρουν απ’ αυτά.

Ξέρουν τι είναι Έρωτας, και θα τον συγχωρέσουν.

Ο Αλέξης είναι σίγουρος πως στο τέλος οι Έλληνες θα χαρούν τόσο που θα κάνουν κι άλλο συλλαλητήριο για να το γιορτάσουν.

Τότε θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Την Αγάπη μου

Ελένη

(Αγαπητή Ελένη, πού να το καταλάβουν οι Έλληνες το σχέδιο του Αλέξη; Εδώ οι Έλληνες δεν κατάλαβαν πώς έχασαν τη χώρα τους, και θα καταλάβουν το μεγαλοφυές σχέδιο του Αλέξη; Τι φάση να έχεις χάσει τη χώρα σου και να κάνεις τον θυμωμένο και τον τσαμπουκαλεμένο για ένα όνομα. Βέβαια, μόνο τα ονόματα έχουν μείνει στους Έλληνες. Ακόμα τουλάχιστον. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.