Δεν μου αρέσει η Lacta

Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα μας η νέα διαφημιστική καμπάνια της Lacta με ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια, ζευγάρια διαφορετικού χρώματος και ΑμεΑ.

Η καμπάνια έχει το σύνθημα “Έλα να καταρρίψουμε τα στερεότυπα της αγάπης” αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο στερεότυπο στην αγάπη από ένα ζευγάρι.

Ξαφνικά, περνάει για πρωτοπορία η καμπάνια μιας εταιρείας που νομίζει πως σπάει τα στερεότυπα επειδή πέντε μπετόβλακες διαφημιστές θεωρούν πολύ προχωρημένο να φωτογραφίσουν ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια να τρώνε μια σοκολάτα.

Αυτά είναι για να τσιμπάνε κάτι σαχλαμάρες που έχουν την εντύπωση πως δεν υπάρχουν ομόφυλόφιλοι φασίστες και τζιβιτζιλούδες νεοναζί.

Πραγματικά προχωρημένο θα ήταν να υπάρχουν στην διαφήμιση τριάδες, τετράδες, οκτάδες και εικοσάδες ανθρώπων που αγαπιούνται μεταξύ τους και ενώνονται σε ωραία τριoλέ και παρτoύζες, μακριά από τα μικροαστικά και αποτυχημένα στερεότυπα της ιδιοκτησιακής σχέσης ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.

Φτάνει πια με το ζευγαράκι-συμμορία που κοιτάει τη δουλίτσα του και έχει καταστρέψει την κοινωνία.

Λες και δεν τα ξέρουμε τι γουρούνια είναι αυτά τα ζευγαράκια που ο καθένας τους κρύβει τη σοκολάτα για να τη φάει μόνος του, ενώ μετά τρώνε και τις kinder των παιδιών τους.

Από την άλλη, σιγά την πρωτότυπη διαφήμιση, αφού η Ελλάδα μπορεί να είναι γεμάτη ούγκανους αλλά στα σεξoυαλικά θέματα οι Έλληνες είναι πολύ ανοιχτοί και στη χώρα μας γίνεται του μουvιού το πανηγύρι.

Χώρια που η διαφήμιση της Lacta είναι ξεκάθαρα ρατσιστική, αφού απουσιάζουν Ασιάτες, τραβεστί, τρανσέξουαλ, νάνοι, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άρης Πορτοσάλτε, βίγκαν και άλλες μειονότητες.

Επίσης, από τη διαφήμιση της Lacta έχουν αποκλειστεί αυτοί που δεν ζευγαρώνουν γιατί αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και πρέπει να περάσεις πάνω από το πτώμα τους για να τους πάρεις ένα κομματάκι από τη σοκολάτα τους.

Δεν είναι ρατσιστικό που απέκλεισαν τους μ@λάκες από την διαφήμιση της Lacta;

Σε κάθε περίπτωση, η διαφήμιση της Lacta δεν έχει κανένα νόημα γιατί όλοι τρώμε σοκολάτες ΙΟΝ.

Η Lacta είναι σαν τη Wind.

Έχεις σύνδεση Wind για να μην έχει πουθενά σήμα και να μη σου κάνουν τράκα στο τηλέφωνο, και αγοράζεις Lacta για να ξέρεις πως δεν θα σου ζητήσει κανείς ούτε κομματάκι και θα την φας μόνος σου.

(Αν διαβάζει κάποιος από την ΙΟΝ, ας μου γράψει στο pitsiriko@gmail.com, για να του δώσω μια διεύθυνση να μου στείλει πέντε κούτες σοκολάτες υγείας. Μου αρέσει αυτή που έχει 72% κακάο και αμύγδαλα. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.