Διαφωνούν Παπαντωνίου και Τσοχατζόπουλος για το αν Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να γίνει ο Βενιζέλος ή ο Σημίτης

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η απόφαση του Γιάννου Παπαντωνίου και του Άκη Τσοζατζόπουλου να τοποθετηθούν στο θέμα της εκλογής του επόμενου προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι υπέρ της εκλογής του Κώστα Σημίτη στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος θεωρεί πως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παπαντωνίου και Τσοχατζόπουλος κοντράρονται με σκληρές εκφράσεις, αφού ο καθένας τους είναι απόλυτα βέβαιος για την επιλογή του.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος θεωρεί πως πρέπει να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Βενιζέλος γιατί -εκτός όλων των άλλων- θα εξαφανίζει τα προβλήματα όπως έκανε και με τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι με τα μπούνια υπέρ του Κώστα Σημίτη γιατί όλοι οι συνεργάτες του ήταν διεφθαρμένοι και τα έπαιρναν από παντού αλλά αυτός δεν είχε καταλάβει τίποτα γιατί ήταν μόνο ο πρωθυπουργός.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου είπε πως η γνώμη του Τσοχατζόπουλου δεν έχει καμία σημασία γιατί έχει καταδικαστεί και έχει φυλακιστεί, αλλά ο Τσοχατζόπουλος θύμισε στον Παπαντωνίου πως αυτός είναι στη φυλακή τώρα και ας κλείσει πρώτα ένα χρόνο στη στενή και ας μιλήσει μετά.

Μπορεί Παπαντωνίου και Τσοχατζόπουλος να διαφωνούν στο ποιος πρέπει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας αν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης αλλά συμφωνούν πως, αν γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας, πρέπει να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Γιώργο Παπανδρέου.

Παπαντωνίου και Τσοχατζόπουλος διαφωνούν με το ενδεχόμενο να προτείνει ο Τσίπρας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή, γιατί ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά.

(Υπέροχη χώρα η Ελλάδα. Κρίμα που πολλοί Έλληνες δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.