Κουίζ: Θα καταφέρεις να τον κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού;

Φίλε μου Πιτς, μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα ο Χειμώνας, αλλά η Άνοιξη είναι ήδη εδώ και μας χτυπά την πόρτα. Και μιας και την Άνοιξη τα λουλούδια ανθίζουν κι ο ντουβρουτζάς από τη λίμπιντο χτυπάει κόκκινο, σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα κουίζ για τις φίλες αναγνώστριες του μπλογκ.

Ώστε και εκείνες να ξέρουν σε τι κατηγορία γυναικών ανήκουν, αλλά και τα αρσενικά που διαβάζουν, να πάρουν μια ιδέα για τη γυναικεία ψυχολογία.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν, οι αγαπητές φίλες, οσονούπω, να βρεθούν στη θέση ενός πρώτου ραντεβού με το αρσενικό που τις γοήτευσε.

Δέκα σημαντικές ερωτήσεις, για να ανακαλύψουν αν θα καταφέρουν τελικά να τρίψουν το πιπέρι μόνες τους ή με παρέα.

Ας ξεκινήσουμε.

1. Πού προτιμάτε να σας πάει;

α) Να με πάει; Όπα ρε μεγάλε. Σου είπε κανείς ότι θέλω κηδεμόνα;

β) Σε ρομαντικό γκουρμέ ρεστοράν για δείπνο. Έχω τελειώσει το γαλλικό κολέγιο εγώ. Και μιλάω και τρεις γλώσσες.

γ) Βρε όπου στα κομμάτια θέλει ας με πάει. Ενάμιση χρόνο έχω να βγάλω γκόμενο. Ένα μισθό θέλω για μπαταρίες.

2. Έχετε βγει για δείπνο και κάνει εκείνος την πρώτη ερωτική κίνηση και σας πιάνει το χέρι. Πώς αντιδράτε;

α) Θα κρατηθώ να μην του ρίξω μπάτσα και θα το τραβήξω. Για ποια με πέρασε; Γνωριζόμαστε κι από χθες;

β) Το αφήνω για λίγο και μετά το τραβάω. Μη με περάσει για καμιά εύκολη. Μετά το απλώνω ξανά. Μετά το ξανατραβάω και φέρνω κάτω το μπουκάλι με το κρασί. Όλα μoυνί τα έκανα.

γ) Ορμάω πάνω του σαν την Κατ Γούμαν, περνώντας πάνω από το τραπέζι, ανάμεσα από τη σαλάτα του Καίσαρα και τα φιλετάκια αλά κρεμ, τον αρπάζω και τον αρχίζω στα γλωσσόφιλα.

3. Σας ρωτάει για προηγούμενες σχέσεις σας. Τι απαντάτε;

α) Δεν μιλάω ποτέ για τους πρώην. Τους νεκρούς τους σέβομαι.

β) Του λέω για τον Τόλη που ο μπαμπάς του ήταν εργοστασιάρχης, για τον Αλέξανδρο που είχε Πόρσε με θερμαινόμενα καθίσματα και για τον Στέφανο που με πήγαινε πάντα διακοπές στη Μύκονο.

γ) Δε θυμάμαι, έχει περάσει καιρός.

4. Σας λέει την ηλικία του και ανακαλύπτετε ότι σας είχε πει ψέματα, όταν είχατε πρωτομιλήσει. Μάλλον επειδή του αρέσατε πολύ και δεν ήθελε να σας χάσει. Είναι δέκα με δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερος. Σας χαλάει;

α) Να πάει στα τσακίδια. Εγώ ψέματα δεν γουστάρω ας είναι και τα πιο αθώα. Του ρίχνω Χ την άλλη μέρα με μήνυμα στο κινητό και τον μπλοκάρω και στο Facebook.

β) Λεφτά να ‘χει κι ας είναι κι ο Μαθουσάλας.

γ) Δεν με ενοχλεί. Αρκεί να κελαηδάει ο κότσυφας.

5. Έρχεται ο λογαριασμός, σας λέει ότι ξέχασε το πορτοφόλι του κι αν είναι εύκολο να τον τακτοποιήσετε εσείς. Κερνάει αυτός, την επόμενη φορά.

α) Ποια επόμενη φορά; Τρελός παπάς τον βάπτισε. Ουσττττ…

β) Μα δεν έχω πάρει λεφτά μαζί μου. Oh mon dieu! Très banal!

γ) Χαλάλι του. Από το να μου τα τρώει η Ντούρασελ, καλύτερα.

6. Ποια διάσημη γυναίκα, του αναφέρετε ότι σας εμπνέει;

α) Την Άσπα Τσίνα από το Fame Story.

β) Τον Τάκη Ζαχαράτο, όταν μιμείται την Γιάννα Αγγελοπούλου.

γ) Την Κατερίνα Χέλμη. (Ως Μαρίνα, στα Κόκκινα Φανάρια)

7. Την στιγμή που συναντιέστε, ξεχνάει να σας πει πόσο όμορφη είστε.

α) Ψόφος.

β) Είναι δεδομένο. Γι’ αυτό.

γ) Αλήθεια; Βρίσκετε ότι είμαι όμορφη; Ποιος γράφει το κείμενο; Το email του παρακαλώ.

8. Παρατηρείτε ότι έχει ένα μεγάλο τατουάζ στο μπράτσο με την ελληνική σημαία. Τι πιστεύετε;

α) Ότι έχει μικρό τσουτσούνι.

β) Ότι αγαπάει πολύ την πατρίδα του. Εύγε!

γ) Καλά. Τώρα το είδα που το αναφέρατε. Πω πω, δεν βλέπω μπρος μου απ’ την αγαμία. Μωρέ δε πα να ‘χει και της Σουαζιλάνδης.

9. Έχετε πάει για ποτό κι ο καλός σας έχει πιει λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να έχει μια αρκετά επιθετική σεξoυαλική συμπεριφορά. Πώς διαχειρίζεστε την όλη κατάσταση;

α) Τον παρατάω και φεύγω. Τι στο διάολο; Επειδή ντύθηκα σαν ξέκωλο, πάει να πει ότι είμαι κιόλας;

β) Χμμμ, θα προτιμούσα να την είχε προτού πιει. Άσε που με μπέρδεψε με την σερβιτόρα.

γ) Την διαχειρίζομαι στα όρθια και στην τουαλέτα.

10. Σας λέει ότι μοιάζετε στην μάνα του. Είναι κολακευτικό αυτό για εσάς;

α) Ναι, αν ήμουν τριάντα χρόνια μεγαλύτερη.

β) Καλέ, η μάνα του είναι χοντρή. Είμαι εγώ χοντρή; Απλά, λίγο πιο κοντή για τα κιλά μου.

γ) Του αρέσω πολύ. Αχ, λες να θέλει να με παντρευτεί;

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1- α)=0 β)=1 γ)=2
2- α)=0 β)=2 γ)=1
3- α)=2 β)=0 γ)=1
4- α)=1 β)=0 γ)=2
5- α)=2 β)=0 γ)=1
6- α)=0 β)=2 γ)=1
7- α)=1 β)=0 γ)=2
8- α)=2 β)=0 γ)=1
9- α)=0 β)=1 γ)=2
10- α)=0 β)=2 γ)=1

0 ΕΩΣ 6 ΒΑΘΜΟΙ

Πρέπει να χαλαρώσεις. Επειδή έχεις τον μαλακομαγνήτη, δεν σημαίνει ότι φταίνε πάντα οι άλλοι. Χώρια που βλέπεις τους άντρες ως εχθρούς. Δεν είναι όλοι ίδιοι κι ας έχεις φάει την απογοήτευση με το κουτάλι. Και φυσικά, υπάρχει μεγάλη διαφορά, ανάμεσα στο να είσαι μία δυναμική κι ανεξάρτητη γυναίκα και στο να είσαι μια αγενής σκύλα. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να μη συμπεριφέρεσαι σαν γεροντοκόρη, να δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία στο άλλο φύλο και να ανεβάσεις λίγο τον πήχη, με το να γίνεις πιο θηλυκή και προσιτή. Γιατί πολύ φοβάμαι, ότι θα σε βάλει και εκείνος στο παρελθόν του, ως ακόμη ένα λάθος του!

7 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΙ

Αν κατέβεις απ’το καλάμι που έχεις ανέβει, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που δίνουν αξία στη ζωή, εκτός από τα υλικά. Μπορεί να είσαι μία γυναίκα καλλιεργημένη, αλλά αυτή η ελαφρότητα των σκέψεών σου, κάνει τον άλλον να νομίζει, ότι έχει να κάνει με ένα κακομαθημένο κοριτσάκι και όχι με μια ώριμη και πνευματώδη γυναίκα που ξέρει τι θέλει από έναν άντρα. Για να τον κάνεις να σε θαυμάσει ή να ανέβεις στα μάτια του, κάνεις πράγματα που δεν ανήκουν πραγματικά στον χαρακτήρα σου και δεν σου ταιριάζουν. Δεν παύεις όμως, να είσαι αρκετά ευαίσθητη και καλοσυνάτη. Έχεις την ικανότητα να πετύχεις τον σκοπό σου, αρκεί να το θες.

15 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΙ

Ουάου, συγκέντρωσες τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Μπράβο σου. Έχεις όλα τα εφόδια να τον τρελάνεις και να μη γυρνάει τα μάτια του να κοιτάξει άλλη. Είσαι πρόσχαρη, κωμική έξυπνη και με χιούμορ. Απίστευτος συνδυασμός. Διαθέτεις δε, αρκετή σεξoυαλικότητα, αν και πρέπει να μάθεις να την κοντρολάρεις ώστε να μην τον τρομάξεις. Το να κάνεις σαν απελπισμένη για σeξ, δεν είναι σε καμία περίπτωση χαριτωμένο, άσε που σε κάνει να φαίνεσαι απίστευτα ανασφαλής. Ξέρεις ποιος είναι ο ρόλος του αρσενικού σε μία σχέση και το σέβεσαι, αλλά κρατάς τις ισορροπίες γιατί γνωρίζεις πολύ καλά και τον δικό σου ρόλο. Το μέλι, τα καρύδια και το γλυκό κρασί, δικαιωματικά σου ανήκουν.

Με εκτίμηση και αγάπη!

Βαλαβάνης Δημήτρης

Υ.Γ.1 Πιτσιρίκο μου, θα έχεις παρατηρήσει, τα πομπώδη κουίζ που γράφουν κάποιοι σοβαροί ειδήμονες σε διάφορες σελίδες. Κι οι επισκέπτες τους, με το χαρτί και το μολύβι να προσπαθούν να βγάλουν αποτέλεσμα για το τι κατηγορία ανθρώπων είναι. Οποία ανισορροπία! Τουλάχιστον εδώ, ας το κάνουμε μόνο και μόνο για να γελάσουμε, αφού αυτό το κουίζ, το έγραψε ένας καθόλου ειδήμων. Τα φιλιά μου!

Υ.Γ.2 Το κουίζ τυχαία αναφέρετε στο γυναικείο φύλο. Θα μπορούσε να γραφτεί και για το ανδρικό φύλο, με το ίδιο γελοίο στυλ.

(Φίλε Δημήτρη, εύγε! Δημήτρη, δεν ήξερα ότι γράφουν κουίζ ακόμα. Έγραφα κι εγώ κουίζ πριν από 10-12 χρόνια. Τώρα το θυμήθηκα. Δημήτρη, ποιον να κερδίσει από το πρώτο ραντεβού; Από το πρώτο μήνυμα στο Facebook. Εκεί παίζεται όλη η …σχέση. Να είσαι καλά! Καλή άνοιξη! Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.