Οι Έλληνες δεν θέλουν τους πρόσφυγες αλλά τσακώνονται για το ποιανού η ομάδα είναι αυθεντική εκπρόσωπος της προσφυγιάς
Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μόνη χώρα του κόσμου, στην οποία οι οπαδοί των ομάδων τσακώνονται για το ποιανού η ομάδα είναι η πιο προσφυγική.
Θα έχετε πάρει ίσως χαμπάρι πως οι παοκτσήδες θεωρούν την ομάδα τους πιο προσφυγική από την ΑΕΚ, ενώ οι αεκτζήδες πιστεύουν, βέβαια, το αντίθετο.
Φυσικά, υπάρχουν οι οπαδοί του Πανιωνίου που έχουν διαφορετική άποψη, ενώ υπάρχουν και οι οπαδοί του Απόλλωνα.
Στον διαγωνισμό για το ποια ομάδα είναι πιο προσφυγική, τα κριτήρια είναι η χρονιά που ιδρύθηκε και το πού ιδρύθηκε.
Η ΑΕΚ θα ονομάσει το νέο γήπεδό της Αγιά Σοφιά, οπότε είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να φτιάξει νέο γήπεδο και να το ονομάσει Κωνσταντινούπολη ή Βασιλεύουσα.
Όλα αυτά θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι ακόμα και χαριτωμένα.
Αυτό που είναι κάπως περίεργο είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν τους πρόσφυγες αλλά τσακώνονται για το ποιανού η ομάδα είναι η γνήσια εκπρόσωπος της προσφυγιάς.
(Έχω καταλάβει εδώ και χρόνια πως η Ελλάδα είναι μια χώρα με παρανοϊκούς πολίτες. Το πιο αστείο είναι ότι όλοι νομίζουν πως είναι απόλυτα λογικοί.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.