Βασίλισσα του παγκόσμιου σεξoτουρισμού σκοπεύει να κάνει την Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζουν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, αφού τα νέα δεδομένα ανατρέπουν εντελώς τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την υπόθεση.

Όπως διαρρέουν φιλελεύθεροι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, η κίνηση του Νίκου Γεωργιάδη να ασελγήσει σε ανήλικο θύμα trafficking ήταν μια βαθύτατα πατριωτική κίνηση για να σωθεί η Ελλάδα.

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία και το τεράστιο δημόσιο χρέος είναι να γίνει η χώρα μας τουριστικός προορισμός για σeξ.

Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έφτασε στο συμπέρασμα πως η Ελλάδα μπορεί να ξεπληρώσει το δημόσιο χρέος μόνο αν ξεπεράσει την Ταϊλάνδη και γίνει αυτή η βασίλισσα του σεξoτουρισμού.

Σκοπός της Νέας Δημοκρατίας είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε πρώτο προορισμό παγκοσμίως για σεξoτουρισμό, ώστε να έρχονται στην Ελλάδα κάθε χρόνο πάνω από 100 εκατομμύρια σεξoτουρίστες και να φιστικώνουν αβέρτα παιδιά, γυναίκες, άνδρες αλλά και ζώα.

Η Ελλάδα θα προσφέρει όλο το πακέτο του σεξoτουρισμού, ώστε να μην φεύγει κανένας τουρίστας παραπονεμένος, για να έρχεται και την επόμενη χρονιά να γ@μήσει και να φέρνει και τους φίλους του να γ@μήσουν κι αυτοι.

Επειδή, όμως, δεν υπήρχε η τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο θέμα, στάλθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης στη Μολδαβία, για να μάθει όλα τα μυστικά του σεξoτουρισμού και να τα μεταφέρει στην Ελλάδα.

Δηλαδή, ο Νίκος Γεωργιάδης θυσιάστηκε για να αποκτήσει πλήρη τεχνογνωσία στον σεξoτουρισμό και να σώσει την Ελλάδα.

Το πόρισμα της έρευνας Γεωργιάδη για την μετατροπή της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό για σεξoτουρισμό βρίσκεται στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και τα πρώτα συμπεράσματα είναι πολύ αισιόδοξα.

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η βασίλισσα του παγκόσμιου σεξoτουρισμού, αρκεί οι Έλληνες -νέοι, γέροι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά- να δεχτούν να κάτσουν να τους πηδάνε οι τουρίστες και να το κάνουν με χαρά και χαμόγελο.

Οι αγορές έχουν προεξοφλήσει την επιτυχία του προγράμματος σεξoτουρισμού που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη ζήτηση που υπήρξε για το δεκαετές ομόλογο που εκδόθηκε πρόσφατα.

Νομίζω πως όλοι οφείλουν μια συγγνώμη στον Νίκο Γεωργιάδη για τον διασυρμό του αλλά οφείλουν και μια συγγνώμη στα φιλελεύθερα μυαλά της Νέας Δημοκρατίας που είχαν την μεγαλοφυή ιδέα να κάνουν την Ελλάδα βασίλισσα του σεξoτουρισμού για να την σώσουν από την χρεοκοπία και την εξαθλίωση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.