Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θέλει οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του λόγου για τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον επόμενο Οκτώβριο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όχι από τη στιγμή που ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο και τους ανθρώπους αλλά κάπως πιο πρόσφατα.

Σύμφωνα με κάποιες δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στους νέους, ενώ η Νέα Δημοκρατία στους ηλικιωμένους.

Αυτό είναι λογικό, αφού οι γέροι φοβούνται τα πάντα και βλέπουν τους πάντες σαν απειλή, ενώ αναπολούν την Ελλάδα του 1950 -όταν ήταν νέοι δηλαδή- οπότε είναι λογικό να γοητεύονται από το φόβο των κομμουνιστών που σπέρνει η Νέα Δημοκρατία, γιατί τους κάνει να αισθάνονται τζόβενα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν καλά πως στους ηλικιωμένους προηγείται η Νέα Δημοκρατία.

Όμως, στο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ακόμα πως, μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο μεσολαβούν σχεδόν έξι μήνες, οπότε, μέχρι τότε, πολλά γερόντια θα τα τινάξουν. Αυτή είναι η φύση των πραγμάτων.

Μάλιστα, συριζαίοι μετεωρολόγοι έχουν κάνει μια μυστική έρευνα, σύμφωνα με την οποία τον επόμενο Ιούλιο η θερμοκρασία στην Ελλάδα θα φτάσει στους 50 βαθμούς, οπότε θα τα κακαρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ηλικιωμένοι από τη ζέστη.

Πιο ευαίσθητοι στη ζέστη είναι οι συντηρητικοί και ακροδεξιοί ηλικιωμένοι, αφού οι αριστεροί και δημοκρατικοί ηλικιωμένοι είναι προπονημένοι από τα βασανιστήρια και τις εξορίες, και δεν μασάνε τον κώλo τους.

Οπότε, αν οι εκλογές γίνουν τον επόμενο Οκτώβριο, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πλεονέκτημα, αφού η Νέα Δημοκρατία θα έχει χάσει πολλούς από τους γεροξεκούτηδες που την ψηφίζουν.

Παράλληλα, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να μοιράσει τα χρήματα από τις συντάξεις των εκατοντάδων χιλιάδων γεροσάψαλων που θα πεθάνουν τον επόμενο Ιούλιο στους νέους -για να πάνε διακοπές-, ώστε να αυξήσει ακόμα περισσότερο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Είναι σατανικοί αυτοί οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.