Επανάσταση!

Φίλε μου, Πιτσιρίκο, τι γίνεται; Από το πρωί ακούω στα κανάλια το «απαγορευμένο» Μακεδονία Ξακουστή. Έτσι το λένε αυτοί, δεν το λέω εγώ.

Ξεσπάθωσαν ενάντια στον κατακτητή;

Θυμάμαι παλιά ότι απαγορευμένα λέγανε κάτι τραγούδια ρεμπέτικα που μιλούσαν για επαναστάσεις ή για ουσίες και τέτοια.

Τώρα βρήκαμε καινούριο ναρκωτικό, τη Μακεδονία. Την πατρίδα.

Βλέπω έναν τύπο που έβαλε λέει μια σημαία κάπου 100 τμ πάνω στο σπίτι του και φωτογραφίες ηρώων και του λένε μπράβο και τι γαμάτoς που είναι.

Πιτσιρίκο, τι καλά που γιορτάζουμε τον ηρωισμό των κατά τύχη προγόνων μας που έχασαν τη ζωή τους για την Ελλάδα, εμείς που επαναστατούμε με 24ωρες απεργίες, κατά προτίμηση Πέμπτη, έτσι για το τετραήμερο.

Είμαι συντονισμένη σήμερα, θα δω όλες τις εκδηλώσεις εθνικής υπερηφάνειας.

Ευτυχώς, έχουμε και το ίντερνετ στις μέρες μας και μπορώ να τις ξαναβλέπω, αν καμιά φορά μου έρχεται η επιθυμία να γυρίσω πίσω να μου περνάει.

Είναι θλιβερό το ότι ένα σωρό κόσμος δεν αντιλαμβάνεται το σανό. Βέβαια, το βρίσκω και λίγο αστείο, δε θα σου το κρύψω.

Θα ξεσπάσουν τώρα με συνθήματα και τραγούδια για τη Μακεδονία μας (κτήμα μας) και μετά η ζωή θα συνεχιστεί.

Ο Αλέξης και ο Κούλης στις θέσεις τους, οι κομπάρσοι τη δουλειά τους και ο κόσμος στην εξαθλίωση.

Αλλά θα έχει φωνάξει για τη Μακεδονία μας. Το πατριωτικό αίσθημα θα είναι υψηλό, θα έχει κάνει το καθήκον του.

Θα έχει τιμήσει τους προγόνους του και τον αγώνα που έκαναν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι να πέφτουμε με τα αλεξίπτωτα και να τραγουδάμε επαναστατικά για τη Μακεδονία, κάνοντας live μετάδοση στο Facebook να μαζέψουμε και τα like μας.

Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη δική μας επανάσταση! Μέσω Facebook.

Φιλιά,

Ελένη

(Αγαπητή Ελένη, πήγε καλά η λουμπενοποίηση των Ελλήνων. Πέτυχε το πρόγραμμα που διήρκεσε δεκαετίες. Τόσους λούμπεν “πολίτες” δεν πρέπει να είχε ποτέ άλλοτε η Ελλάδα. Όσο για τη Μακεδονία, έχει καταντήσει ανέκδοτο. Να σου έχουν πάρει τη χώρα και να κάνεις υστερίες για ένα όνομα. Και για τα …προΐόντα. Βέβαια, μόνο τα ονόματα έχουν μείνει στους Έλληνες. Ελένη, είναι προεκλογική περίοδος, οπότε μη δίνεις και πολλή σημασία. Θα πέσει πολλή πατρίδα στο προτεκτοράτο. Και οι πιο “πατριώτες” -όπως ξέρουμε από την Ιστορία της Ελλάδας- είναι και οι μεγαλύτεροι προδότες. Να είσαι καλά, Ελένη. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.