Η Νέα Δημοκρατία θα συμμετάσχει σε εκλογές σε άλλη χώρα γιατί φοβάται νοθεία

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φήμες πως η Νέα Δημοκρατία σκέφτεται να μην συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάζει το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να μην κατέβει στις ελληνικές εκλογές και να πάρει μέρος σε εκλογές που θα γίνουν σε κάποια άλλη χώρα.

Μετά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από το ελληνικό πρωτάθλημα και να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα -επειδή δεν εμπιστεύεται τους Έλληνες διαιτητές- και η Νέα Δημοκρατία δεν εμπιστεύεται τις ελληνικές εκλογές και θεωρεί πως θα γίνει νοθεία.

Οπωσδήποτε, δεν είναι δυνατόν να έχεις εμπιστοσύνη σε τίποτα από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, ενώ δεν είναι δυνατόν να έχεις εμπιστοσύνη και στους Έλληνες ψηφοφόρους.

Εννιά χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας -που αντιμετωπίστηκε σαν φυσικό φαινόμενο και δεν αποδόθηκαν ευθύνες σε κανέναν-, οι Έλληνες είναι πολύ πιθανό να κάνουν κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, η οποία ήταν στην κυβέρνηση όταν εκτοξεύτηκε το δημόσιο χρέος, ενώ μπορεί να κάνουν κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι το ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο.

Η εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου, του πρωθυπουργού που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, στην πρώτη σειρά των καλεσμένων στην εκδήλωση για τον Έβο Μοράλες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος -όπως και οι δηλώσεις του πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας χαρισματικός ηγέτης- αποδεικνύει πως στην Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν, και καλό είναι να έχεις συνέχεια πάνω σου ταυτότητα και διαβατήριο για να την κάνεις στην πρώτη ευκαιρία.

Είναι να απορείς πώς βγάζουν άκρη όλοι αυτοί οι πολιτικοί με τις διαρκείς κωλοτούμπες, αφού δεν ξέρεις πια ποιος είναι πού και σε τι πιστεύει τώρα.

Οπότε, καλά κάνει η Νέα Δημοκρατία και θα πάρει μέρος σε εκλογές που θα γίνουν σε άλλη χώρα.

Να μην φεύγουν μόνο οι πολίτες από την Ελλάδα. Να φεύγουν και τα κόμματα.

Επίσης, καλή λύση θα ήταν να διεξαχθούν οι ελληνικές εκλογές στο εξωτερικό, για να είμαστε βέβαιοι πως θα είναι απόλυτα τίμιες.

Να γίνουν οι ελληνικές εκλογές στην Γερμανία.

Να πάμε όλοι οι Έλληνες στην Γερμανία να ψηφίσουμε. Ή ας ψηφίσουν οι Γερμανοί καλύτερα, γιατί σε εμάς δεν είναι να έχεις καμία εμπιστοσύνη.

Βέβαια, οι ελληνικές εκλογές δεν έχουν κανένα νόημα πια -εκτός από όλους αυτούς που θέλουν τη μάσα και την κουτάλα-, οπότε δεν χρειάζεται να πάει κανείς πουθενά.

Το καλύτερο θα ήταν να μην ψηφίσουν οι Έλληνες στις ελληνικές εκλογές αλλά οι τουρίστες που θα βρίσκονται στην Ελλάδα την ημέρα των εκλογών.

Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί δεν το έχει κάνει καμία χώρα μέχρι σήμερα, οπότε η Ελλάδα θα δώσει πάλι τα φώτα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας σε όλη την ανθρωπότητα.

Χώρια που θα γίνουμε πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.