Κυριάκος Μητσοτάκης και Λευτέρης Παπαδόπουλος αποθεώνουν τον Αλέξη Τσίπρα

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός στην Ιστορία του ελληνικού κράτους, και πως του αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης.

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται αμέσως μετά τη δήλωση του Πάπα Φραγκίσκου πως ο Τσίπρας πρέπει να πάρει το Νόμπελ αλλά και μετά τους ύμνους για τον Τσίπρα από τον Γάλλο φιλόσοφο Μπερνάρ Ανρί Λεβί, ο οποίος άφησε ξερούς τους φιλελέδες θαυμαστές του που πήγαν στο Παλλάς για να τον αποθεώσουν και βρέθηκαν να τον ακούν να αποθεώνει τον Τσίπρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως η Ελλάδα είναι λίγη για τον Αλέξη Τσίπρα και πως ο Τσίπρας θα πρέπει να γίνει ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει από τους Έλληνες να ψηφίσουν αυτόν και όχι τον Τσίπρα γιατί θα είναι κρίμα να κρατήσουμε τον Τσίπρα στην Ελλάδα και να τον στερήσουμε από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Αμέσως μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συζήτηση για τον Τσίπρα μπήκε και ο μεγάλος ποιητής του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στον Δημήτρη Δανίκα, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι τεράστιος μουvάκιας.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είπε πως ο Τσίπρας γ@μάει πιο πολύ και από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος γ@μούσε αβέρτα· ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τις ΗΠΑ και ήρθε στην Ελλάδα γιατί είχε γ@μήσει όλες τις Αμερικάνες και τις είχε βαρεθεί, οπότε ήρθε στην Ευρώπη για να γ@μήσει κι άλλα μουvιά.

Για τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είπε πως είναι ωραίο μουvάκι και είναι και αριστερή.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως στο “Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου”, ο αυθεντικός στίχος ήταν “Γάμησ@ απόψε τη μουvάρα σου” αλλά άλλαξε τα λόγια για να αποφύγει τη λογοκρισία της χούντας που κυνηγούσε με λύσσα τους μουvάκιες αντιστασιακούς.

Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Λευτέρης Παπαδόπουλος για τις γυναίκες δεν πρέπει να σοκάρει τους μικροαστούληδες Έλληνες γιατί έτσι μιλάει ο Λευτέρης όταν εκτιμάει κάποια.

Όποια γυναίκα εκτιμάει ο Λευτέρης την λέει βρωμόμουvο και όποια γυναίκα αγαπάει τη λέει ψωλoτσακίστρα.

Τους άνδρες δεν τους αγαπάει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος γιατί δεν έχουν μουvί.

Κι ό,τι δεν έχει μουvί είναι άχρηστο για τον μεγάλο μας ποιητή, αν και ο σοφός λαός λέει πως με υπομονή κι επιμονή ο κώλoς γίνεται μουvί.

Είναι αξιοσημείωτο πως στη νέα του συνέντευξη ο Λευτέρης Παπαδόπουλος δεν αναφέρεται διαρκώς στα χρήματα -πρώτη φορά στη ζωή του-, ενώ και ο Δημήτρης Δανίκας μοιάζει επιτέλους να έχει εξοικειωθεί με το γυναικείο σώμα και όχι μόνο να μη σοκάρεται με τις λέξεις που χρησιμοποιεί ο Παπαδόπουλος αλλά να τις γουστάρει κιόλας, γιατί, πριν από 14 χρόνια, ο Δανίκας είχε σοκαριστεί πάρα πολύ με το βρακί της Έλενας Παπαρίζου στη Γιουροβίζιον και μιλούσε στις τηλεοράσεις σαν αφιονισμένος παπάς.

Στη χώρα μας γίνεται του μουvιού το πανηγύρι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.