Τετραϋδροκανναβινόλη (THC)

Γεια σου, φίλε μου Πιτσιρίκο. Παρακολουθώντας στα ελληνικά social media λεπτό προς λεπτό την κορύφωση ενός ακόμα θείου δράματος, έπεσε το μάτι μου στην παρακάτω «είδηση», απόδειξη τρανή ότι η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει μια χώρα για τον «θείο» πoύτσο.

Έφτασε, λέει, το πρωί στο Ισραήλ η επίσημη ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον υφυπουργό εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη, προκειμένου να παραστεί στην τελετή αφής και μετά να μεταφέρει το Άγιο Φως στον έτερο ευλογημένο τόπο όπου θα το υποδεχθεί με τιμές αρχηγού κράτους η ηγεσία των χαχόλων του πιο ιστορικού προτεκτοράτου στον πλανήτη γη.

Το Άγιο Φως θα μεταβεί εν συνεχεία στο ΕΛ.ΒΕΝ με ιδιωτικό ελικόπτερο και έπειτα με πτήσεις της Aegean σε ολόκληρη την επικράτεια.

Ανάσταση στα γρήγορα, μετά μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά.

Μετά το ξεκοκάλισμα των αρνιών.

Η σφαγή των αμνών είχε προηγηθεί μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Κατάνυξη και κορύφωση του θείου δράματος. Και πολύ λιβάνι.

Μετά το Πάσχα, επιστροφή στην παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και την “κόντρα” ανάμεσα σε προοδευτικούς και συντηρητικούς, αριστερούς και δεξιούς νεο-Έλληνες.

Παρεμπιπτόντως, το λιβάνι –όπως και το χασίς– περιέχει το ενεργό συστατικό Τετραϋδροκανναβινόλη (THC).

Καλή χώνεψη, σύντροφοι.

Φιλιά πολλά από την Εσπερία

Ηλίας

(Φίλε Ηλία, δυο φορές στη ζωή μου έχω λιποθυμήσει σε εκκλησία από το λιβάνι. Τη μια φορά στην διάρκεια της θητείας μου στο Πολεμικό Ναυτικό -μας είχαν πάει για εκκλησιασμό-, οπότε με έβγαλαν έξω σηκωτό οι κληρούχες μου για να πάρω αέρα και είχα από πάνω μου έναν ανόητο δόκιμο να μου φωνάζει να μπω ξανά μέσα στην εκκλησία, λες και είχα λιποθυμήσει επίτηδες. Χασίς έχω καπνίσει πέντε φορές στη ζωή μου -όλες τους τελευταίους δεκαέξι μήνες γιατί σκέφτηκα πως δεν λέει να πεθάνω και να μην ξέρω πώς είναι- και δεν λιποθύμησα ποτέ. Αντιθέτως, κάποιες από αυτές ξεσκίστηκα στα γέλια. Μάλλον γιατί ανάψαμε τον μπάφο με φλόγα από το Άγιο Φως. Φαντάσου οι μπάφοι να άναβαν μόνο από ελληνικά χέρια, όπως το Άγιο Φως. Θα ήμασταν περιζήτητοι εμείς οι Έλληνες. Να είσαι καλά, Ηλία. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.