Οι ανέραστοι

Φίλε μου Πιτσιρίκο, το βρήκα, μου φάνηκε έξυπνο και είπα να στο στείλω. Αυτοί είναι κομμουνιστές και όχι οι δικοί μας οι ξενέρωτοι.

Κρίμα που η προπαγάνδα των μπιμπισίδιων και σινενέδιων θερίζει στον πολιτισμένο κόσμο.

Και το σύνθημα επίκαιρο όσο ποτέ:

Μείνετε σπίτι και κάντε έρωτα, περάστε όμορφα τον καιρό σας. Μην πάτε να ψηφίσετε σε εκλογές που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

Στο προτεκτοράτο θα έπρεπε να ήταν εκ των ουκ άνευ το σύνθημα των ημερών.

Όμως όχι, θα πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα και Μητσοτάκη! Οι ανέραστοι!

Φιλιά από την βροχερή Εσπερία, Πιτσιρίκο. Την αγάπη μου.

Ηλίας

(Φίλε Ηλία, οι Σουηδοί τα έχουν λυμένα τα σεξoυαλικά τους. Όχι μόνο οι κομμουνιστές Σουηδοί, όλοι. Βέβαια, έχω διαπιστώσει και προσωπικά, πως έχουν άλυτα πολλά άλλα θέματα κι ας μην φαίνεται με την πρώτη ματιά. Το σύνθημα του κομμουνιστικού κόμματος στη Σουηδία για τις ευρωεκλογές είναι: “Σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές της ΕΕ στις 26 Μαΐου; Σκεφτείτε ξανά. Ξέρετε ότι υπάρχουν καλύτερα πράγματα που πρέπει να γίνουν την ημέρα των εκλογών;”. Εντάξει, στην Ελλάδα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το ΚΚΕ συμμετέχει στις ευρωεκλογές αφού είναι κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης -εντάξει, μάλλον για τα χρήματα-, αλλά να μην το συνεχίσω γιατί οι κουκουέδες θα εξαγριωθούν μαζί μου και θα θέλουν να μου κάνουν έρωτα. Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν σηκώνουν και κουβέντα. Δογματικοί. Και πολύ συντηρητικοί. Ηλία, θα πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα και Μητσοτάκη. Και Χρυσή Αυγή ακόμα. Χτες, ένας ταξιτζής, αν και με παρέλαβε έξω από ένα νοσοκομείο -οπότε θα έπρεπε να βγάλει τον σκασμό- ήθελε να μου κάνει κήρυγμα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Ηλία, εγώ θεωρώ πως η αποχή από τις εκλογές σε ένα προτεκτοράτο σαν την Ελλάδα, είναι πολιτική πράξη. Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη. Πάντως, την ημέρα των ευρωεκλογών, θα ήθελα να είμαι στο νησί. Και να ψηφίσω την θάλασσα. Να κάνω έρωτα μαζί της. Ελπίζω να το καταφέρω. Να είσαι καλά, Ηλία. Την αγάπη μου.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.