Μπλε και στην θάλασσα

Φίλε μου, Πιτσιρίκο, ας το πούμε επιτέλους ξεκάθαρα. Τι φανταστικά εκλογικά αποτελέσματα!
Και όχι μόνο αυτό. Τι θρίαμβος της λογικής!

Πιτσιρίκο, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα έχει τη λύση, ότι ο Κούλης θα μας σώσει και εμείς εδώ είμαστε κάτι γραφικοί χαζοί που λέμε τα αντίθετα γιατί δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.

Που καθόμαστε και ψειρίζουμε τα πράγματα τη στιγμή που είναι όλα τόσο απλά και ξεκάθαρα.

Προφανώς, έτσι είναι, γιατί δεν γίνεται όλη η Ελλάδα να είναι μπλε κι εμείς να λέμε τα δικά μας.

Απορώ πώς δεν το είχαμε δει τόσο καιρό.

Υπάρχει λόγος που είναι μπλε.

Η Ελλάδα έπρεπε να βαφτεί μπλε πριν το τέλος.

Το ξέρεις αυτό που λένε: βάψ’ το μπλε και πέτα το στη θάλασσα.

Ο σοφός λαός το έχει πει, εμείς τα ξεχνάμε.

Μπλε λοιπόν και πάμε ολοταχώς για πάτο.

Φιλιά,

Ελένη

Υ.Γ. Σε περίπτωση που είχες την παραμικρή αμφιβολία για το αν στο εξωτερικό υπάρχει διαφορετική στάση, να σε ενημερώσω ότι ήδη κλείνονται εισιτήρια για αρχές Ιουλίου, να συνδυάσουν τις διακοπές με ψήφο στον Κούλη.

(Αγαπητή Ελένη, ο σοφός λαός λέει και “πoύτσες μπλε”. Αυτό έρχεται. Ελένη, δεν ξέρω πώς γίνεται αλλά δεν με νοιάζει πια καθόλου. Μετά το δημοψήφισμα του 2015 -την τελευταία ευκαιρία για κάποια έννοια δημοκρατίας στην Ελλάδα-, έχω πάψει να τρέφω αυταπάτες και προστατεύω την ψυχική μου υγεία. Επίσης, ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια -όταν θα σκάσει η νέα χρεοκοπία στα μούτρα του Μητσοτάκη-, οπότε δεν έχει και μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Έλληνες είναι πια πιο προβλέψιμοι και από τον θάνατο. Υποθέτω πως, μετά τον Μητσοτάκη, θα ψηφίσουν κάποιον από το σόι του Καραμανλή ή από το σόι του Παπανδρέου -υπάρχουν κάμποσοι-, για να τους φέρει τη σωτηρία και την ανάπτυξη. Ελένη, οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί στην Ελλάδα. Σκέφτονται ακόμα σαν να ζουν στην δεκαετία του 1990. Μη σκας. Μια χαρά είσαι εσύ στην Ολλανδία. Θα έρθουν κι άλλοι Έλληνες. Σύντομα. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.