Έλαβα μέιλ από τον εκπρόσωπο της Creta Farms

Χτες το βράδυ έλαβα ένα όχι και πολύ φιλικό μέιλ από τον κύριο Αντώνη Κακλιδάκη, ο οποίος είναι ο πρόεδρος των σωματείου των εργαζομένων στην Creta Farms. Στο μέιλ του, ο κ. Κακλιδάκης αναφέρει τα εξής:

“Διάβασα το πολύ τεκμηριωμένο άρθρο σας για την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ. Ως πρόεδρος του Σωματείου θα ήθελα να σε προσκαλέσω να έρθεις στην Κρήτη να μας αναπτύξεις από κοντά αυτές τις ωραίες απόψεις και που ξέρεις μπορεί να σε δωρίσουν οι εργαζόμενοι και αυτό που χρειάζεσαι για να ισιώσεις πανίβλακα!!!!”

Ο κ. Κακλιδάκης, εκτός από πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην Creta Farms, είναι και εκπρόσωπος της εταιρείας. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό.

Η οργή του οφείλεται σε αυτό το κείμενο. Διαβάστε το και θα καταλάβετε ό,τι αυτός δεν κατάλαβε. Δεν φταίει ο άνθρωπος, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του.

Επειδή η Κρήτη -στην οποία έχω πάει πάνω από 40 φορές και έχω πολλούς φίλους που δεν είναι χαζοί- παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα να έχει διάφορα προβλήματα με ανθρώπινες συμπεριφορές, σκέφτομαι πως αυτό μπορεί να οφείλεται σε αυτά που τρώνε κάποιοι άνθρωποι.

Επίσης, τώρα σκέφτομαι πως αυτή η φοβερή μπόχα που μου είχε έρθει σε μια περιοχή στο Ρέθυμνο, δεν οφειλόταν στα γουρούνια. Οπότε, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα γουρούνια, τα οποία αγαπάω και δεν τρώω.

Ο έρωτας και η λεβεντιά στην Κρήτη κατοικούνε
αλλά έχει και ψευτόμαγκες που την εδυσφημούνε.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.