Η Ιερά Σύνοδος καθιέρωσε μέρα αγέννητου παιδιού κατά των αμβλώσεων

Αέρας δημοκρατίας και ευρωπαϊκού φιλελευθερισμού πνέει πια στη χώρα μας, αφού η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να καθιερώσει την ημέρα του αγέννητου παιδιού που θα είναι μια μέρα κατά των εκτρώσεων.

Το αγέννητο παιδί θα γιορτάζει την πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα και δεν θα χρειάζεται να του παίρνουμε δώρο -αφού είναι αγέννητο- αλλά είναι κρίμα που η γιορτή του αγέννητου παιδιού δεν πέφτει εργάσιμη μέρα, ώστε να κολλήσουμε καναδυό μέρες μπρος και πίσω και να πάμε τριήμερο στην Αράχωβα, για να φασωθούμε και να κάνουμε κάνα παιδάκι.

Η Ιερά Σύνοδος τονίζει πως η απόφαση για την ημέρα του αγέννητου παιδιού πάρθηκε, ώστε να προστατευτεί το παιδί και να υπάρξει λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Όπως αναφέρει η Ιερά Σύνοδος, όσο λιγοστεύουν τα παιδιά λιγοστεύουν και οι Έλληνες, οπότε μεγαλώνει το χρέος που αναλογεί σε κάθε Έλληνα, ενώ πέφτουν και τα έσοδα της Εκκλησίας, αφού τα αγέννητα παιδιά δεν βαφτίζονται, δεν παντρεύονται, δεν πεθαίνουν και δεν ανάβουν κεράκι.

Μαζί με την καθιέρωση της ημέρας του αγέννητου παιδιού, η Ιερά Σύνοδος ζητάει να μπει το μάθημα της Σεξoυαλικής Αγωγής στα σχολεία, ώστε να ενημερώνονται οι μαθητές για το πώς να κάνουν έρωτα και να κάνουν παιδάκια.

Παράλληλα, οι άρρενες μαθητές θα μαθαίνουν πώς να τραβιούνται πριν βγει το ζουμάκι από το λιλί τους και πέσει μέσα στο τιτί της μαθήτριας, ενώ υπάρχει και η σκέψη να τους την παίζουν στα μπούτια, για να μην γκαστρώνονται τα 15χρονα και έχουμε τίποτα αμβλώσεις, ενώ την Κυριακή στις εκκλησίες οι παπάδες θα μοιράζουν στα ανήλικα και προφυλακτικά μαζί με το αντίδωρο.

Το μάθημα της σεξoυαλικής αγωγής στα σχολεία θα το κάνουν οι παπάδες, που ξέρουν τα πάντα γύρω από το κουτούπωμα αλλά προτιμούν να λένε κουλές ιστορίες για το Άγιο Πνεύμα που ήταν ένα περιστέρι και πήγε και γκάστρωσε την 14χρονη Παναγία αλλά ο Χριστός δεν είχε φτερά και δεν κουτσουλούσε, οπότε καταλάβαμε όλοι πως πήρε από το σόι της μάνας του.

Είναι προφανές πως η απόφαση της Ιεράς Συνόδου έχει τη στήριξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αφού η νέα υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει τα Θρησκευτικά ελκυστικά στους μαθητές και πως μια βασική αποστολή του Κράτους είναι η ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το Κεραμέως κάνει ρίμα με το πέoς, αφού όλοι ξέρουμε πως η σύλληψη γίνεται όταν το πέoς εισβάλλει στον κόλπο και γίνεται του μουvιού το πανηγύρι.

(Σκέφτομαι τους φιλελέδες που λύσσαξαν με τη Νέα Δημοκρατία και το Μένουμε Ευρώπη, και πρέπει τώρα να υποστηρίζουν θέσεις και απόψεις που κάνουν τις γυναίκες να μοιάζουν με αντικείμενα, ενώ θυμίζουν και θεοκρατικά καθεστώτα.)

(Είναι αξιοπερίεργο πως τα μέλη της Ιεράς Συνόδου που δεν έχουν σεξoυαλικές σχέσεις και δεν κάνουν παιδιά, έχουν άποψη για το τι θα κάνουν οι γυναίκες με το σώμα τους και πώς θα μεγαλώνουν οι άνθρωποι τα παιδιά τους. Πολύ λογικό στη χώρα που γεννήθηκε η Λογική.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.