Κάλλιο σαλάχι στην Αυστραλία παρά ξιφίας στην Χαλκίδα

Απέραντο γαλάζιο, αγαπημένε μου Πιτσιρίκο, αεράκι και μακριά από καντίνες που βαράνε dance χιτάκια μέσα στο καταμεσήμερο.

Έχω ρίξει το μπανάκι μου, μασούλησα τις προμήθειες που είχα φέρει και, πριν γείρω να ροχαλίσω, έριξα μια ματιά στο απέραντο γαλάζιο.

Έβλεπα εχθές το βίντεο με το γιγάντιο σαλάχι που πλησίασε τον δύτη και του έδωσε να καταλάβει πως θέλει να του βγάλει τα αγκίστρια από τα μάτια.

Ο δύτης ήξερε το ζώο, το ζώο ήξερε τον δύτη. Τον εμπιστεύτηκε και το βοήθησε.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε για το ζώο το γεγονός ότι δεν ήταν στην Χαλκίδα.

Στην περίπτωση αυτή, μάλλον κάποιος θα το είχε σύρει στην στεριά και θα το είχε πετροβολήσει μέχρι θανάτου με την παρέα του, σαν τον μικρό ξιφία που πήγε στα ρηχά για να γεννήσει.

Στην παραλία που έμαθα να κολυμπάω σαν μικρό παιδί, 150 μέτρα από εκεί που γεννήθηκα.

Ο κόσμος πάει όλο και καλύτερα.

Όταν τα τσουνάμι θα παρασύρουν την ακτή και οι ξιφίες θα μας μπουν στον κώλo, θα αναρωτιόμαστε αν πληρώνουμε τις αμαρτίες κάποιων άλλων.

Όλων τις αμαρτίες θα πληρώνουμε, συλλογικό κάρμα. Έτσι λειτουργεί το πράγμα μάλλον.

Νυσταξα, ώρα να δοκιμάσω το καινούργιο μου φουσκωτό μαξιλαράκι.

Δεν με νοιάζει αν οι Τούρκοι συναρμολογούν τους S400 ακριβώς απέναντι, ούτε αν η ΝΔ θα μας βγάλει από τα μνημόνια ή θα μας βγάλει τον πάτο.

Συνεχίζω να ασκούμαι στο να μάθω να απολαμβάνω την κάθε ανάσα μου, σαν να είναι ταυτόχρονα η πρώτη που παίρνω μαζί και η τελευταία.

Την αγάπη μου από την Ρόδο

Βασίλης

(Φίλε Βασίλη, καλύτερα σαλάχι στην Αυστραλία παρά Έλληνας ή μετανάστης ή ξιφίας στην Ελλάδα. Οπότε, να αποφεύγεις τις πολλές συναναστροφές. Επίσης, ετοιμάσου να σιχαθείς το καλοκαίρι, γιατί στη Ρόδο θα έχετε καλοκαίρι μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν και το καλοκαίρι δεν το σιχαινόμαστε΄ποτέ. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.