Πανέξυπνη η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ορίσει την Γιάννα Αγγελοπούλου επικεφαλής στην Επιτροπή για τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ορίσει την Γιάννα Αγγελοπούλου ως επικεφαλής στην Επιτροπή για τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821, αλλά αυτή ήταν μια πανέξυπνη κίνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα σκληρή κριτική στην Ελλάδα και το εξωτερικό γιατί το υπουργικό συμβούλιο έχει ελάχιστες γυναίκες και θυμίζει ΚΨΜ.

Επειδή λοιπόν ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να αλλάξει τώρα τους υπουργούς, αποφάσισε να ορίζει γυναίκες σε διάφορες επιτροπές.

“Γυναίκες θέλετε;”

“Γυναίκες θα σας δώσω”

“Μα την Γιάννα Αγγελοπούλου;” λένε όλοι.

Ναι, η Αγγελοπούλου σας πείραξε. Το ότι θα γιορτάσετε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 σε ένα καταχρεοκοπημένο προτεκτοράτο με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι πολύ ένδοξο και ηρωικό.

Ο Μητσοτάκης είναι πανέξυπνος.

Ο Μητσοτάκης ξέρει πως η νέα χρεοκοπία της χώρας είναι θέμα μηνών.

Τι έχει η Γιάννα Αγγελοπούλου;

Χρήματα. Πολλά χρήματα. Και πολύ κακό γούστο αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Ο Μητσοτάκης όρισε την Γιάννα Αγγελοπούλου επικεφαλής στην Επιτροπή για τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821, για να της δώσει ένα στόχο.

Ήδη, η Γιάννα προβάρει ρούχα και φαντάζεται τον εαυτό της να υποδέχεται στην Αθήνα μεγάλους ξένους ηγέτες και να χαριεντίζεται μαζί τους.

Χέστηκε η Γιάννα για το 1821. Για την Γιάννα σημασία έχει η Γιάννα.

Οπότε, η Γιάννα είναι ικανή να πληρώσει από την τσέπη της όλο το δημόσιο χρέος της χώρας, για να μην χάσει την ευκαιρία να αποθεωθεί στις φιέστες που θα γίνουν για την Επανάσταση του 1821.

Μετά την Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Μητσοτάκης θα ορίσει σε διάφορες επιτροπές την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την Μαριάννα Λάτση και άλλες ζάπλουτες.

Οπότε σκάει η νέα χρεοκοπία και ο Μητσοτάκης τους λέει “Κορίτσια, για να μην ακυρωθούν οι φιέστες και χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την δόξα και την αποθέωση, σκάστε καμιά τριακοσαριά δισεκατομμύρια”.

Και θα τα σκάσουν.

Γιατί όλες αυτές οι ζάπλουτες, κατά βάθος, ζηλεύουν την Ελένη Μενεγάκη.

Μην τις βλέπετε που κάνουν τις ποιοτικές και τις απρόσιτες· ζηλεύουν όλες τους τα λαϊκά κορίτσια και βαθιά μέσα τους θα ήθελαν να είναι Μενεγάκες και να λένε τα ζώδια και τον καφέ, φτιάχνοντας κάθε ένα λεπτό το μπούστο τους και κάνοντας σαχλά αστειάκια με τον Άκη Πετρετζίκη που θα τους φτιάχνει ένα μουσακά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεγαλοφυής.

Εύγε, Κυριάκο!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.