Ρεπορτάζ του Ηλία από την Ελβετία για τον σεισμό στην Αθήνα

Φίλε μου Πιτσιρίκο, συνεχίζω το ρεπορτάζ από την Εσπερία, επιβεβαιώνοντας κατ’ αρχάς αυτό που έγραψες, αφού οι θεσμοί έχουν κλάσει μέντες φοβούμενοι ότι οι Έλληνες δεν θα αντέξουν και οι ίδιοι θα χάσουν τα λεφτουδάκια που έχουν δανείσει στην χώρα μας.

Κύκλοι της Κομισιόν διέρρευσαν με στόμφο ότι «ο μικρός ίσως κουβαλάει πάνω του το γκαντεμογονίδιο του Δράκουλα πατέρα του».

Πληροφορίες ότι την νύχτα πριν τον σεισμό ξύπνησε ιδρωμένος ο Γιούνκερ έχοντας δει τον μπαμπά-Δράκουλα να του τρύπα την καρωτίδα με τα μυτερά του δόντια δεν επιβεβεβαιώνονται.

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες ότι ο Θεός έχει ακούσει τις κατάρες του Κωστόπουλου και είναι έξω φρενών με τον Κικίλια που πήρε την γυναίκα από τον πρωτοπόρο της ενημέρωσης.

Υπάρχουν φήμες ότι οι θεσμοί ετοιμάζονται να απαιτήσουν από τον Κικίλια να επιστρέψει την Μπαλατσινού πίσω στον Κωστόπουλο κι αυτός να την δεχτεί είτε θέλει είτε δεν θέλει.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι στους διαδρόμους της Καγκελαρίας ακούγονται φωνές που απαιτούν να οδηγηθεί στην πυρά όχι μονάχα ο Κυριάκος αλλά και ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο!

Υπάρχουν ακόμα σκέψεις για επιβολή πέμπτου μνημονίου που θα προβλέπει την παραμονή του Τσίπρα στην πρωθυπουργία, μέχρι να αποπληρωθούν τα χρέη. Για να σωθούν οι Έλληνες!

Θα σε κρατώ ενήμερο. Κοίταξε να φυλάγεσαι μόνο.

Πήγαινε στον Ιερό Bράχο, Πιτσιρίκο μου, που έμεινε όρθιος τόσα και τόσα χρόνια και περίμενε εκεί μέχρι να κάψουν τον Μητσοτάκη.

Αν μετά οι Έλληνες βγάλουν πρωθυπουργό τον Κώστα Μπακογιάννη, πάρε το αεροπλάνο κι έλα στην Ελβετία. Όλοι οι καλοί χωράμε!

Φιλιά πολλά από την Εσπερία

Ηλίας

(Φίλε Ηλία, από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, εμένα μου πάνε όλα καλά και έχω βρει ξανά το κέφι μου. Μακάρι ο Κυριάκος να βγάλει την τετραετία. Βέβαια, μπορεί να μην την βγάλει η Ελλάδα. Ηλία, αν πέσει κτίριο στην περιοχή της Ακρόπολης, αυτό θα σημαίνει πως έχει πέσει όλη η Αθήνα. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει τον Αύγουστο που οι Έλληνες πάνε διακοπές. Δεν ξέρω πού θα χτυπήσει ο Μητσοτάκης… συγγνώμη, η επόμενη θεομηνία ήθελα να πω. Βέβαια, έχουμε και 12 μέρες μέχρι να έρθει ο Αύγουστος. Οπότε, μπορεί μέχρι τότε να μην έχει μείνει τίποτα όρθιο. Ηλία, περνάμε τέλεια στην Ελλάδα. Δεν θα έρθω στην Ελβετία. Θα μείνω εδώ και θα παλέψω με σεισμούς, τυφώνες, τσουνάμι και χολέρα. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.