Τρελές δουλειές με τον Κυριάκο

Φίλε μου πιτσιρίκο, ούτε στα πιο τρέλα μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε αυτό που τελικά έγινε σήμερα. Ο Έλληνας Mr Bean διόρισε επικεφαλής των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, την Γιαννα Αγγελοπουλου!!!

Ναι, πάλι καρπούζια στις καρότσες των Ντάτσουν, πάλι θεάματα και πλαστά μεγαλεία αντάξια ενός λαού που δεν θέλει να γνωρίζει ότι χωρίς την ναυμαχία του Ναβαρίνου θα φόραγε ακόμα φέσι.

Εντάξει, μπορώ να καταλάβω την αναγκη του ελληνικού λαού και του πολιτικού συστήματος που τον εκπροσωπεί να υποκρίνονται πως η χώρα δεν είναι εδώ και 200 χρόνια ένα θλιβερό προτεκτορατο, μα την Γιάννα Αγγελοπούλου;

Κανείς άλλος δεν ήταν διαθέσιμος για αυτήν την «εθνική» εμποροπανήγυρη;

Γιατί η Γιάννα και όχι η Μενεγάκη;

Γιατί δεν συναντήθηκε και με τον Διονύση Σαββόπουλο να του ζητήσει να τραγουδάει σε όλες τις πλατείες των πόλεων της Ελλάδας το «ας κρατήσουν οι χοροί» είτε την «Ωδή στον Καραϊσκάκη»

Γιατί γελάτε, κύριοι; Δεν υπάρχει πάτος, κύριοι! Ρωτήστε και την Γιάννα, βρε! Είναι η ψυχή της Ελλάδας αυτή και ξέρει πολλά.

Φιλια από την Εσπερία

Ηλίας

Υ.Γ. Τι άλλο θα δούμε ακόμα Θεέ μου; Τον Σημίτη στα καλλιστεία για την Μις Υφήλιος;

(Φίλε Ηλία, δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δουλεύει για μένα. Να είναι καλά ο άνθρωπος, με έχει κάνει να βρω πάλι το κέφι μου. Ηλία, γελάω πολύ και με τους Έλληνες που νομίζουν πως είναι μεγάλοι επαναστάτες και θα γιορτάσουν με ενθουσιασμό τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, σε ένα καταχρεοκοπημένο προτεκτοράτο με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και πανηγυρίστρα την Γιάννα Αγγελοπούλου. Καλά, ούτε οι Μόντι Πάιθον τέτοιο σενάριο. Βέβαια, έχουμε 17 μήνες μέχρι να μπει το 2021. Μεγάλο διάστημα και παραμονεύουν εκπλήξεις. Να είσαι καλά, Ηλία. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.