Η Μακεδονία είναι σκοπιανή και τα Ίμια τουρκικά

Αγαπητέ πιτσιρίκο
Όπως ήταν επόμενο, μετά τις εκλογές ξεκίνησε το απόλυτο ξεβράκωμα των Μακεδονομάχων και η χώρα μας μπαίνει πλέον σε πλήρη κανονικότητα, όσον αφορά και αυτό το θέμα· δηλαδή, θα κάνουμε ό,τι μας πουν τα αφεντικά.

Αυτό κάνουμε -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- σε όλο το διάβα της ιστορίας μας.

Σε όλα τα επίπεδα.

Η οικονομία και η παραγωγή μας πάντα ήταν κατευθυνόμενη και υπέρ των ξένων ιδιοκτητών μας· βέβαια, και οι εδώ τοποτηρητές τους πάντα οικονομούσαν σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων, αλλά τα τελευταία χρόνια. με τα μνημόνια. πήραμε προαγωγή και ξεπουλήσαμε-υποθηκεύσαμε το σύνολο του δημόσιου πλούτου, συνεπώς δεν μας ανήκει και τίποτα.

Πριν τρία χρόνια, σου είχα γράψει σχετικά κάτι που σου είχε αρέσει πολύ το “Λαός που δεν τον νοιάζει το ξεπούλημα της χώρας του δεν του αξίζει να έχει χώρα”.

Το ίδιο ισχύει και στα περίφημα εξωτερικά θέματα.

Στην Κύπρο κάναμε ό,τι μας είπαν τα ξένα αφεντικά.

Και στα Ίμια το ίδιο.

Τα οποία πλέον δε μας ανήκουν.

Βέβαια, δεν μας ανήκει το παραμικρό πλέον όπως είπαμε, οπότε δε χολοσκάμε κιόλας.

Συνεπώς, ας συνεχίσουμε τα μπάνια και τα τσίπουρα.

Τα πετρέλαια θα βγουν, και άλλοι θα ζήσουν καλά και εμείς χειρότερα.

Φιλικά

Σόλων

Υ.Γ.1 Κάτι άσχετο με τα προηγούμενα. Πολύς λόγος γίνεται γενικά αλλά και σε δικά σου κείμενα για το περίφημο βασικό εισόδημα. Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε ένα πολιτικό σύστημα στο παρελθόν -που έπεσε και πλέον είναι μονοκούκι διεθνώς ο σκληρός καπιταλισμός- που αυτά τα θέματα τα είχε λυμένα. Παρείχε βασικό εισόδημα, στέγη, θέρμανση, δωρεάν υγεία και άλλες παροχές στους πολίτες.
Υ.Γ.2 Επίσης άσχετο. Επειδή σημαία των φιλελέδων είναι οι ιδιωτικοποιήσεις (βλέπε ξεπουλήματα), υπάρχει σε πολύ γνωστό σάιτ ένα εξαιρετικό άρθρο που αναλύει πώς οι ιδιωτικοποιήσεις κατέστρεψαν την ιταλική βιομηχανία. Ας το ψάξουν όσοι ενδιαφέρονται.

(Αγαπητέ φίλε, τι είναι αυτά που γράφεις; Εδώ ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε πανηγυρικά τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 και την ανεξαρτησία της Ελλάδας. Υπάρχει η πραγματικότητα, υπάρχει και η εθνική φαντασίωση. Οι περισσότεροι Έλληνες προτιμούν τις αυταπάτες. Είναι κι αυτή μια στάσις. Νιώθεται. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.