Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά

Γεια σου αγαπητέ πιτσιρίκο
Της μουρλής το πανηγύρι (συνεχίζει να) γίνεται στο προτεκτοράτο μας.

Αποφυλακίζονται αμετανόητοι δολοφόνοι 15χρονων λόγω πρότερου σύννομου βίου, αποφυλακίζονται μεγαλο-κλέφτες δημοσίου χρήματος λόγω του νέου ΠΚ, αθωώνονται πολιτικοί που βρέθηκαν με μαύρο χρήμα στα χέρια (κάτι που παραδέχθηκαν οι ίδιοι).

Τελικά, οι φυλακές φτιάχτηκαν για καθαρίστριες που πλαστογράφησαν δημόσια έγγραφα για ένα μεροκάματο και για Ηριάννες.

Η δικαιοσύνη συνεχίζει να δείχνει το χειρότερό της πρόσωπο, για να μας τονίζει πόσο σάπια είναι η κοινωνία μας.

Την ίδια ώρα, η ΝΔ τοποθετεί στον κρατικό μηχανισμό την «αφρόκρεμα» του κόμματος και της σοβαρής ακροδεξιάς, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει από εκεί που το άφησε προεκλογικά, δηλαδή κάνει ότι αντιπολιτεύεται, όπως έκανε ότι κυβερνούσε επί 4,5 χρόνια.

Μέσα σ’ όλο αυτό το πανηγύρι, το παπαδαριό έχει ξεσαλώσει κανονικά, παίρνει το αίμα του πίσω με τον Κούλη πρωθυπουργό.

Για αρχή «μέρα αγέννητου παιδιού» και ακολούθως η επιστημονική άποψη του Αγίου Ποιμένα : πώς προκύπτουν τα ομοφυλόφιλα παιδιά… νταξ’, παλιότερα μας έλεγαν κωλόπαιδα οι γονείς μας αλλά δεν ξέραμε το παρασκήνιο. Προσεχώς, σεξoυαλικός κώδικας με αυστηρές ποινές, προσευχές και εξομολογήσεις σε καθημερινή βάση στα σχολεία και καθιέρωση ωραρίου προσευχής για όλο το ποίμνιο.

Μια ζωγραφιά όλα, σεισμοί, πλημμύρες, καύσωνας, εφορία…

Κλείνω τα μάτια μου και ονειρεύομαι. Δεν ξέρω πού βρίσκομαι, δεν ξέρω σε ποια εποχή, σε ποιο αιώνα, σε ποιο έτος. Ξέρω, όμως, καλά ότι δεν υπάρχουν ούτε θρησκείες, δεν υπάρχουν ούτε και σύνορα. Ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα σε όλα τα μέρη του πλανήτη, δεν υπάρχει φόβος, δεν υπάρχει πόλεμος, δεν υπάρχει πείνα, υπάρχει μόνο αγάπη και δημιουργία. Όλοι είναι μία κοινωνία, όλοι υπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Ο καθένας προσφέρει τις υπηρεσίες του στους άλλους σύμφωνα με τις δεξιότητές τους. Όλοι λειτουργούν σαν μια καλοδουλεμένη ομάδα. Ο καθένας το δικό του ρόλο.

Το ίδιο ακριβώς και οι λαοί-έθνη, σε μεγαλύτερη κλίμακα. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους άλλους λαούς του πλανήτη σύμφωνα με τις δεξιότητες τους, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ικανότητες της φυλής τους. Οι Γερμανοί οργανώνουν, οι Ιταλοί δημιουργούν μουσική, οι Έλληνες ασχολούνται με το πνεύμα κ.ο.κ.

Τι όνειρο κι αυτό, ζωντανό όνειρο… ή μπας και είναι εικόνες απ’το μέλλον ;

Ζέστη πολλή κι εγώ φτιάχνω εικόνες.

Καλές βουτιές πιτσιρίκο

Adriano

Υ.Γ.1 Μία από τις θεμελιώδεις προτεραιότητες της Ε.Ε. ήταν η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών των μελών της. Πλέον ούτε η ίδια η ζωή των πολιτών είναι σημαντική γι’αυτό και η κατάρρευση είναι κοντά.

Υ.Γ.2 Τι φάση; Φιέστα για τα 200 χρόνια ανεξαρτησία σε ένα (επίσημα πλέον) προτεκτοράτο, με Γιάννα Αγγελοπούλου βεβαίως–βεβαίως. Τουλάχιστον οι ετοιμασίες δεν θα πάνε χαμένες, θα μας φανούν χρήσιμες για την πανηγυρική έναρξη της νέας χρεοκοπίας που έρχεται με φόρα.

Υ.Γ.3 Σπουδαίος Άνθρωπος που αφήνει τεράστια παρακαταθήκη, καλό του ταξίδι.

(Αγαπητέ Adriano, το μόνο θετικό είναι πως οι Έλληνες έχουν αποδεχτεί -εννιά χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας- πως αυτοί είναι και πως δεν μπορούν, οπότε έχει σταματήσει η γκρίνια. Ξέρουν πως έχουν αυτό που επέλεξαν και αυτό που τους αξίζει. Είναι σημαντικό στη ζωή να αποδεχτείς πως αυτός είσαι και όχι αυτός που νόμιζες. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.