Ιαχές και αλαλαγμοί απ’ το κοτέτσι…

Αγαπητέ πιτσιρίκο, καλημέρα.
Έχω κουραστεί να δίνω σημασία σε κάθε λογής αποβλακωμένο καράβλαχο Έλληνα και Ελληνίδα και να τσακώνομαι με τους γύρω μου -είτε μέσω διαδικτύου είτε στην πραγματικότητα-, προσπαθώντας να τους εξηγήσω τα αυτονόητα και ότι τα 7,5 δισεκατομμύρια του πλανήτη δεν έχουν καμία όρεξη να καταστρέψουν την “Ελλαδάρα” τους, όπως εκείνοι πιστεύουν.

Δηλαδή, να διαβάζω και να ακούω κάθε μέρα ότι ξεσηκώνονται χιλιάδες άνθρωποι από την κάθε κατεστραμμένη περιοχή και έρχονται να μας κατακτήσουν και όλο αυτό είναι μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου που σκοπό έχει να διώξει τους Έλληνες από την Ψωροκώσταινα ή να μας υποδουλώσει (λες και δεν είμαστε δούλοι ήδη ξέρω ‘γω).

Ή να γκρινιάζουν δήθεν για το πώς κατάντησε η χώρα, λες και οι ίδιοι έκαναν ποτέ τίποτα για να μη γίνει έτσι· και δε βγάζω τον εαυτό μου στην απέξω.

Μιλάμε για μικροαστούς γενίτσαρους.

Ξύπνησε ο Ελληνούτσος, ξαφνικά, και μου έμαθε πολιτική, οικονομία και κοινωνιολογία.

Απόψεις επί παντός θέματος, οι οποίες προέρχονται από προπαγάνδα, από μισαλλοδοξία, από κόμπλεξ κι από αμορφωσιά.

Και σαν να μη φτάνουν όλα τα άλλα, πετάνε κι ένα “Μολών λαβέ” κι εκεί είναι που με πιάνουν τα γέλια.

ΤΙ “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”, ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ, ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!! Που είσαι σε ζυγό από τη Βυζαντινή Εποχή, μη σου πω και πιο πριν, μέχρι σήμερα. Με ποιο δικαίωμα ρε λες αυτή τη φράση;

Τέλος πάντων, να μη σε κουράζω άλλο με αυτά. Τα ξέρεις πιο καλά από εμένα. Απλά, κάπου θέλω κι εγώ να τα λέω κατά καιρούς. Αναμονή λοιπόν μέχρι το επόμενο ξέσπασμά μου.

Μέχρι τότε, χαιρετισμούς από το Bodrum (πρώην Αλικαρνασσός) της Τουρκίας, όπου και ξοδεύω τα τελευταία ρεπό που μου έδωσε η εταιρεία.

Καλή συνέχεια.

Μ.

(Αγαπητέ φίλε, μην τσακώνεστε με κανέναν. Δεν έχει νόημα. Να τους λέτε πως έχουν δίκιο και να φεύγετε. Εγώ αυτό κάνω. Κι αν θέλουν να μου πιάσουν κουβέντα στα social media -για να κονομάνε οι Ζούκερμπεργκ και να μου τρώνε τη ζωή επειδή η δική τους είναι άδεια- τους μπλοκάρω. Οι άνθρωποι που θέλουν πάντα να λέντε τη γνώμη τους, σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε ποστ, σε κάθε θέμα, έχουν μεγάλο πρόβλημα. Και είναι δικό τους. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.